Huidverstrakking en huidversteviging zonder operatie

Een dubbele onderkin, hamsterwangen, bolle wangen of juist ingevallen wangen? 

Dat is niet wat we in de spiegel willen zien. Tijd voor verbetering zonder facelift, fillers of botox. Daar hebben we bij Mommy Skincare Clinic namelijk de oplossing voor. Eigenlijk zijn het twee oplossingen, want waar we bij de onderkin en de hamsterwangen vet willen verminderen willen we bij ingevallen wangen juist volume creëren. En dat kan met een natuurlijke facelift zonder operatie.

Hoe werkt de facelift zonder operatie behandeling?

Bij de onderkin, hamsterwangen en bolle wangen werken we met een HIFU apparaat. Dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Aangezien wij werken met maar liefst 4 koppen, wordt er energie afgegeven in de verschillende huidlagen en natuurlijk de vet laag. De HIGY verwarmd het vet en zorgt ervoor dat de vetcellen als het ware uit elkaar gehaald en afgebroken worden. Daarnaast maakt de warmte in de huidlagen nieuw collageen en elastine aan, waardoor er een verstrakking optreed van de huid.

Met deze contourverbeteringsbehandeling verminder je dus de onderkin of de hamsterwangen en krijg je een strakkere huid. Een win win situatie dus! Binnen 1-3 behandelingen zie je resultaat en je hoeft na de behandeling niet te herstellen.

Ingevallen wangen behandeling

Bij ingevallen wangen willen we juist meer volume creëren, dit kunnen we bereiken door de mesotherapie. Dit is geen behandeling met fillers of botox, dus een natuurlijke oplossing voor het verkrijgen van meer versteviging. We doen dit door een hoge concentratie hyaleronzuur, vitamines, mineralen en aminozuren die in de huid aangebracht worden. Na 3 tot 4 behandelingen bereiken we een fantastisch resultaat.

Juist bij ingevallen wangen willen we meer volume creëren dit kunnen we bereiken door mesotherapie. Dit is geen filler of botox maar een natuurlijke oplossing die de huid meer volume geeft. Met een cocktail die bestaat uit een hoge concentratie hyaleronzuur, vitamines, mineralen en aminozuren wordt dit in de huid gebracht.  Na 3-4 behandelingen bereiken we een fantastisch resultaat. 

Kunnen we jou ook helpen? Vraag een gratis intake aan!

Wil je meer weten over hoe jij je huid kan verbeteren? Lees hier verder.

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag Gesloten
  donderdag 10:00–21:00
  vrijdag 09:00–18:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2023 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello