Mesotherapie gezicht:Huidverbetering

De gezichtsbehandeling Mesotherapie Huidverbetering zorgt voor beter gevoede en doorbloede huid, waardoor de huid er strakker, egaler én gezonder uitziet.

Veelvoorkomende klachten bij de gezichtshuid

De gezichtshuid krijgt dagelijks veel te verduren. De zon, vrije radicalen, stress en andere factoren kunnen onze huid beschadigen en zorgen voor vroegtijdige veroudering. Veel voorkomende klachten zijn een droge huid, rimpels en een vermoeide huid.

De gezichtshuid-behandeling

Met behulp van de injector wordt een combinatie van verschillende mineralen en vitaminen ingebracht in de huid, waardoor de huid van binnenuit gevoed wordt. Daarmee kunnen wij de huid verbeteren met één of enkele gezichtsbehandelingen. 

De behandeling kan gevoelig zijn door de kleine injecties, echter wordt de behandeling nooit als onprettig ervaren. Na de behandeling wordt de huid nog zacht gemasseerd om de werkzame stoffen en de bloedsdoorstroming te verbeteren. 

De skinboosters zijn samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. Wij hebben verschillende specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaleronzuur in combinatie met een dosis vitaminen en sillicium voor een sterkte collageenstimulatie. Wil je bijvoorbeeld dat je huid meer gelift wordt en meer volume krijgt? Kies dan voor onze RRS® HA Tensorlift in combinatie met de De Hyalift®. Op deze manier werken wij aan een huid die op een natuurlijke manier gelift wordt zonder fillers. 

Nazorg na de behandeling

De huid voelt na de behandeling warm en tintelend aan én heeft een rode schijn, door de doorbloeding. De huid dient na de behandeling 24 uur enkel met schoon water gewassen te worden. Make-up kan in lichte vorm na 12 uur weer aangebracht worden.

Voor en na; deze resultaten kun je verwachten 

De resultaten na 4 behandelingen zijn zeer goed te noemen. De huid ziet er 5 tot 10 jaar jonger uit. Zie daarvoor ook de onderstaande voor en na foto’s van de mesotherapie.

Huidverbetering in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor Mesotherapie huidverbetering in Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Skinboosters van Skin Tech Pharma Group
 • Natuurlijke vitaminen en mineralen
 • Strakkere, stralendere huid
 • 2 – 4 behandelingen
 • Geen hersteltijd

Tarieven

Mesotherapie gezicht 1x €165,-
Mesotherapie gezicht 4x €600,-

Mesotherapie ogen 1x  €95,-
Mesotherapie ogen 4x  €350,-

Mesotherapie volume wangen €150,-

Behaalde resultaten met de Mesotherapie gezichtsbehandeling

Hifu behandeling voorhifu behandeling na
diepe rimpels peeling voor foto, rimpel behandelingdiepe rimpels peeling na foto, rimpel behandeling
mesotherapie behandelingmesotherapie behandeling
Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello