No-Botox behandeling: Geen Botox, wel het Botox-effect:

Botox is een alledaags verschijnsel binnen de cosmetische wereld, maar zeker ook binnen het Nederlandse straatbeeld. Botuline Toxine (de volledige naam van Botox) wordt door (cosmetisch) artsen gebruikt om met name rimpels in het aangezicht te verminderen over verwijderen. Maar niet iedereen wil, kan of mag met Botox behandeld worden. Onder andere wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, is Botox uit den boze! Vandaar dat Mommy Skincare Clinic de No-Botox behandeling uitvoert: Geen Botox, wel het Botox-effect!

Maak direct bij ons een afspraak voor een no-botox behandeling!

Waarom de No-Botox behandeling?

De No-Botox behandeling is een behandeling voor iedereen die geen Botox wil, kan of mag, maar wel het effect van een Botox behandeling wil. Botox zorgt er voor dat de spier niet meer kan samentrekken door deze te ‘verlammen’. De No-Botox behandeling doet dat door het signaal naar diezelfde spier te blokkeren. Oftewel, de spier blijft actief, maar krijgt niet het signaal door dat hij moet samenspannen. Het resultaat: geen rimpels! En dat zonder toxine in je lichaam. 

Maar de No-botox doet meer dan dat. Het gaat het verouderingsproces tegen en verbetert het collageen en elastine in je huid. Hierdoor vervagen niet alleen de rimpels, maar verstrakt je huid ook. Met als resultaat: een rimpelloze, strakke, verjongde huid.

Hoe ziet de No-Botox behandeling er uit?

De No-Botox behandeling is een uitgebreidere behandeling dan de ‘normale’ Botox behandeling. Onze huidtherapeuten starten met jouw huid volledig te reinigen. Na de reiniging wordt een liposomatische peeling uitgevoerd. Deze peeling brengt de werkzame stoffen in je huid die zorgen voor verbetering van je huid, haar structuur en uiterlijk. Deze stappen zorgen al voor een mooie verbetering van je huid, maar zijn nog niet vergelijkbaar met een Botox behandeling waarbij Botox wordt ingeschoten in de huid.

Tijdens de behandeling wordt het hele gezicht behandeld. Dus zowel de fronsrimpels als de lachrimpels rond de lippen worden sterk verminderd.

De behandeling kan zowel enkelvoudig áls in een serie van vier behandelingen worden uitgevoerd. De viervoudige behandeling heeft een interval van vier weken. De keuze voor de enkelvoudige of serie behandelingen wordt gemaakt op basis van onderling overleg en hangt samen met de intensiteit van de rimpels en uw wens.

Neopen behandeling detail gezicht

Welke lichaamsdelen worden behandeld tijdens No-Botox behandeling

Vanzelfsprekend is de No-Botox behandeling een behandeling die net als de Botox behandeling veelal in het aangezicht wordt toegepast. Daarbij worden onder andere de volgende aandachtsgebieden meegenomen:

 • Fronsrimpels;
 • Voorhoofdsrimpels; 
 • Lachrimpels rond de ogen;
 • Lachrimpels rond de mond;
 • Bovenlip (rokerslip); 
 • Wangrimpels.

Al deze zones worden in één behandeling meegenomen, waardoor in het gehele gezicht het positieve effect wordt behaald. Uiteraard leggen we in overleg de nadruk op de plekken die het meest in het oog springen.

No-Botox behandeling tijdens de zwangerschap en borstvoedingsfase 

De No-Botox behandeling is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de zwangerschap en borstvoedingsfase. Doordat er niet wordt gewerkt met een gifstof is de No-Botox volledig veilig voor zowel moeder als kind.

No-Botox behandeling bij een donkere huid

Doordat de No-Botox behandeling geen invloed heeft op het pigment in je huid, is de behandeling zeer goed uit te voeren bij een donkere huid. Hierbij zullen er geen ongewenste effecten op het pigment voor komen.

Voorbereiding en nazorg No-Botox behandeling

Voor de No-Botox hoeft geen voorbereiding getroffen te worden. Onze huidtherapeuten zorgen voor alles wat nodig is om een goed resultaat te behalen. Na de behandeling is de huid iets gevoelig door de microneedling en ziet er mooi doorbloed uit. 

Na de No-Botox behandeling mag de eerste 12 uur geen make up gedragen worden op de huid die behandeld is. De sauna raden wij de eerste 24 uur na de No-Botox behandeling af. Verder mag u uw normale dagelijkse huidproducten gebruiken. 

Resultaten No-Botox 

De resultaten van de No-Botox behandeling zijn een natuurlijke variant van de resultaten na een Botox behandeling. De spieren trekken niet meer samen, waardoor de rimpels vervagen of zelfs geheel verdwijnen uit het aangezicht. Doordat de No-Botox behandeling niet enkel lokaal toegepast wordt maar in het hele gezicht, zijn de resultaten zodoende ook in het gehele gezicht zichtbaar.

Nobotox behandeling voor en na resultaat

Te behalen resultaten door de No-Botox behandeling

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen is afhankelijk van de indicatie en uw wens. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. 

Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig met een tussenperiode van ongeveer 4 weken. De huidtherapeut zal tijdens een intakegesprek uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan met u opstellen. 

Neopen behandeling pen

No-Botox behandeling in Amsterdam.

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor No-Botox te Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Mag tijdens zangerschap en borstvoeding
 • Botox effect en anti-age werking
 • Alle rimpels in het gezicht i.p.v. per zone
 • Bestaat uit 3 stappen

Tarieven

€245,-

4 behandelingen voor €940,-

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello