Cryolipolyse behandeling:vet bevriezen

Cryolipolyse, of cryotherapie, is een behandeling voor vet bevriezen van onderhuids vet in het lichaam. Met de Clatuu Alpha wordt de vetvermindering gerealiseerd door het bevriezen van het onderhuids vet. Cellulite, waarbij vetcellen ook de oorzaak zijn, behandelen wij ook met de Cryolipolyse. Nadat deze vetcellen zijn bevroren, ruimt het lichaam het zelf op via het lymfesysteem. Het effect is langdurig gezien er ‘apoptose’ (celdood van de vetcellen) plaatsvindt. Het bevroren vet kan zich ook niet meer ‘vullen’, met als resultaat een blijvend slanker lichaam.

Met cryoptherapie behandelen wij onder andere:

 • De buik;
 • Love handles;
 • De bovenbenen;
 • Zadeltassen;
 • De bovenarmen;
 • En de bovenrug.
 • Cellulite

Maak direct een afspraak voor een cryolipolyse behandeling in Amsterdam.

Waarom vet bevriezen via een cryolipolyse behandeling?

De meeste mensen kennen zogenaamde ‘probleemzones’ in het lichaam, waar het vet niet kwijtgeraakt komt. Bekende gebieden zijn de onderbuik, de ‘love handles’ en de bovenbenen. Het opgehoopte vet wil daar moeilijk verdwijnen, zelfs met intensief lijnen en/of sporten.

De cryolipolyse behandeling met de Clatuu Alpha biedt daarbij een zo gehete ‘non-invasie’ behandeling binnen vet bevriezen. In tegenstelling tot een liposuctie blijft de huid intact, waardoor meerdere negatieve complicaties niet voorkomen bij cryolipolyse. De cryotherapie is daarmee de veilige manier om vetvermindering te realiseren op lastige plekken op het lichaam.

Hoe werkt de cryolipolyse behandeling met de Clatuu Alpha?

Onze huidtherapeuten behandelt de individuele zone of zones gedurende één of meerdere behandelingen met de Clatuu Alpha. De Clatuu is op het moment de effectiefste en veiligste methode voor vet bevriezen. Gedurende de behandeling wordt een kopstuk geplaatst op de te behandelen zone, waarna in ongeveer 50 minuten het onderhuids vet wordt bevroren. Per behandeling kunnen 2 zones gelijk worden behandeld voor vet bevriezen, waardoor minder behandelmomenten nodig zijn. Ook hebben wij voor elke zone van het lichaam andere koppen zodat de zones heel specifiek en nauwkeurig behandeld worden.

Nadat beschermendende gel-pads aangebracht worden op de huid, worden de kopstukken aangebracht. Deze zuigen zich door een vacuüm vast op de huid, waardoor het vet in de kop gezogen wordt. Daarna zorgt de koeling ervoor dat het onderhuidse vet bevriest tot -9° Celsius binnen de tijdspanne van 50 minuten. Na de cryotherapie behandeling wordt door de huidtherapeut de huid gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren en het bevroren vet los te maken, wat gezamenlijk zorgt voor een nog beter resultaat.

Welke lichaamsdelen kunnen worden behandeld voor vetvermindering?

In de basis kunnen alle lichaamsdelen met onderhuids vet behandeld worden met een cyrolipolyse behandeling. Voor vet bevriezen zijn veel voorkomende gebieden:

 • de (onder)buik;
 • de onderrug (love handles);
 • de bovenrug (bh-randjes);
 • bovenbenen (binnen en buitenkant);
 • en bovenarmen/schouders. 

Waarbij in onze ervaring het buikvet bevriezen en het vet van de lovehandles bevriezen het meest voorkomend zijn. Onze huidtherapeuten nemen per zone met u door welke mogelijkheden er zijn.  

Voorbereiding en nazorg vet bevriezen 

Voor de behandeling hoeft u niets te doen, wij zorgen dat alles op-en-top in orde is voor dat u bij ons in de comfortabele behandelbank plaats neemt. 

Na de cryotherapie behandeling voor vet bevriezen gaat uw lichaam aan de slag. Het bevroren vet wordt door uw lymfesysteem afgevoerd en zal uiteindelijk met de ontlasting uit uw lichaam worden gevoerd. Hierbij kan het voorkomen dat de ontlasting een periode iets slijmeriger is. Ook kunnen de door vet bevriezen behandelde zones beurs aanvoelen gedurende een aantal dagen na de behandeling, te vergelijken met lichte spierpijn. Het door cryolipolyse behandelde gebied is ongeveer een week gevoelloos, doordat de zenuwen verdoofd zijn. Dat verdwijnt echter volledig binnen 2 weken. 

De avond na de cryotherapie kunt u het gebied nogmaals masseren om de doorbloeding te stimuleren. Dit zorgt voor aanvullende effectiviteit van de behandeling.  Ook adviseren wij om in de eerste 24 uur na de cryolipolyse minimaal 30 minuten actief te bewegen.

Na het vet bevriezen, zijn er geen beperkingen aan wat u wel en niet kan doen. 

Cryolipolyse met de Clatuu Alpha bij vrouwen

Vrouwen hebben hun eigen specifieke ‘probleemlocaties’ met betrekking tot de opslag van vet. De heupen, delen van de buik, maar ook de bh-randjes zijn gebieden die bij vrouwen voor vetvermindering in aanmerking komen. Maar ook onderarmen, en de binnenkant van de bovenbenen zijn veelvoorkomende gebieden die behandeld worden om vet te bevriezen middels de cryolipolyse met de Clatuu Alpha. 

Veelal betreft het buikvet bevriezen, of het vet van de love handles bevriezen.

Cryotherapie met de Clatuu Alpha bij mannen

Mannen kennen hun eigen zones waar vetvermindering wenselijk is. Het buikvet bevriezen van de onderbuik, het zogenaamde bierbuikje, het vet op de flanken (love-handles) bevriezen en het vet aan de binnenzijde bovenbenen bevriezen zijn veel voorkomende cryolipolyse behandelingen in onze kliniek. Deze locaties zijn qua vetvermindering lastig te bereiken door lijnen of trainen, maar kunnen met vet bevriezen effectief behandeld worden. De cryotherapie is juist daar bijzonder effectief, waardoor het vet daar verdwijnt. 

Resultaten cryolipolyse met de Clatuu Alpha

De resultaten van vet bevriezen via cryotherapie spreken voor zich. Het lichaam krijgt na enkele weken al meer vorm, waarna 12 weken de eerste volle resultaten zichtbaar zijn. Na enkele behandelingen zal, afhankelijk van de startsituatie, het onderhuids vet nagenoeg verdwenen zijn. Vanzelfsprekend is hierin de startsituatie (hoeveel vet is er om te bevriezen) leidend zijn. In veel gevallen wordt het resultaat al na 1 behandeling als groot succes gezien.

Resultaten vetvermindering na 1 behandeling 

De resultaten na 1 behandeling zijn al bijzonder goed te noemen. Bij het buikvet bevriezen zien we het resultaat na één behandeling al terug in meerdere centimeters verlies in de buikomvang én een strakker vooraanzicht en zijaanzicht van de buik. 

Bij het bevriezen van het vet op de love handles en bovenbenen is het resultaat al na 1 behandeling zodanig dat broeken ruimer zitten en de ‘bobbels’ zijn veel minder aanwezig/zichtbaar, zowel in kleding als in badkleding. 

Het vet bevriezen op overige lichaamszones zoals de bh-randjes of de binnenzijde van de benen geven ook al naar 1 behandeling zeer goed resultaat.

Onderstaande voor en na foto’s van vetvermindering door cryolipolyse.

Vet bevriezen middels cryolipolyse in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor cryolipolyse te Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Cryolipolyse Amsterdam
 • Clatuu Alpha
 • Verminderen van vetweefsel
 • Vet bevriezen
 • Strakke huid
 • Body-shaping

Tarieven

1 behandeling 1 kop €420,-
1 behandeling 2 koppen €450,-
3 behandelingen 1 kop €1190,-
3 behandelingen 2 koppen €1290,-
4 behandelingen 1 kop €1550
4 behandelingen 2 koppen €1690

Behaalde resultaten

contourverbetering ultraformer strakkere huid voor behandelingcontourverbetering ultraformer strakkere huid na behandeling
contourverbetering ultraformer hifu behandeling voor fotocontourverbetering ultraformer hifu behandeling na foto
cryolipolyse billen benen voorcryolipolyse billen benen na
cryolipolyse behandeling voorcryolipolyse behandeling na
Ververmindering behandeling voorVetvermindering behandeling na
Cryolipolyse buik voorkant naCryoliplyse buik voorkant voor
Cryolipolyse buik zijkant voorCryolipolyse buik zijkant na
vetbevriezen buik voorvetbevriezen buik na
vetbevriezen rug voorvetbevriezen rug na

Veelgestelde vragen over cryolipolyse

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling die gericht is op het verminderen van vetophopingen door vetcellen te bevriezen. Deze methode is gebaseerd op het principe dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan andere weefsels. Cryolipolyse richt zich specifiek op de vetcellen zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Hoe werkt vet bevriezen met cryolipolyse?

Tijdens een cryolipolyse-behandeling wordt een apparaat, de Clatuu Alpha, gebruikt om vetcellen te koelen tot een temperatuur waarbij ze bevriezen. Nadat de vetcellen zijn bevroren, ruimt het lichaam ze vanzelf op via het lymfesysteem met als resultaat een blijvend slanker lichaam.

Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden met cryolipolyse?

Cryolipolyse kan worden toegepast op alle delen van het lichaam waar ongewenst vet voorkomt. Dit omvat vaak de buik, de onderrug (love handles), de bovenrug, de bovenarmen, de binnen- en buitenkant van de bovenbenen en onder de kin.

Waarom vet bevriezen met de Clatuu Alpha?

De Clatuu Alpha is een zeer effectieve en veilige methode voor het bevriezen van vet. De Clatuu Alpha heeft namelijk het vermogen om zeer nauwkeurig te koelen, waardoor een behandeling zeer comfortabel en effectief is. Daarnaast kunnen er 2 zones tegelijk behandeld worden, waardoor er minder behandelmomenten nodig zijn.

Resultaten cryolipolyse na 1 behandeling

Na 1 cryolipolyse behandeling wordt een behoorlijke vetreductie behaald. Bij het bevriezen van buikvet, zien we na één behandeling al een merkbaar verlies van meerdere centimeters in de buikomtrek, evenals een strakker vooraanzicht en zijaanzicht van de buik.

Bij het bevriezen van vet op de love handles en bovenbenen, is het resultaat na slechts één behandeling al zichtbaar. Broeken zitten ruimer en de ongewenste ‘bobbels’ zijn veel minder zichtbaar, zowel in kleding als in badkleding.

Het bevriezen van vet op andere delen van het lichaam, zoals de bh-randjes of de binnenzijde van de benen, levert ook na slechts één behandeling zeer goede resultaten op.

Ervaringen clatuu alpha en cryolipolyse behandeling

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello