Over Mommy Skincare Clinic

Waarom nou speciaal voor moeder? Vrouwen in het algemeen, en zeker ook moeders kunnen terecht bij verschillende huidprofessionals, van schoonheidsspecialisten tot plastisch chirurgen. Allen specialisten op hun vakgebied, zoals ook wij.

Maar wij specialiseren ons juist op moeders en hun uitdagingen. Waarbij de combinatie van huidtherapie en haartherapie zorgt voor een pakket behandelingen die dekkend zijn voor alle uitdagingen die moeders en vrouwen in het algemeen tegen komen. Van haaruitval en borstverslapping na de zwangerschap, huidverslapping gedurende de menopauze, acné door hormoonschommelingen tot striae door versnelde borst- en/of buikgroei.

We care for those who care! Mogen wij ook voor jou zorgen?

Onze beloften

usp icons love

Jouw beste zorg

Jouw doel is onze werkelijkheid

usp icons star

Jouw beste specialist

Top 5 beste huidtherapeuten

usp icons women

Jouw gevoel, onze prioriteit

Jij wordt weer IK

Ontmoet het team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris maximus, nibh sit amet aliquam viverra, nisl ante pretium augue, et laoreet eros neque sed ligula.

Femke Waelen

Huidtherapeut & haarspecialist

Over Femke

Ik ben Femke Waelen, huidtherapeut, haarspecialist, moeder van een mooi zoontje en gelukkig getrouwd. Ik heb vele jaren gewerkt voor verschillende grote klinieken. Maar toen er een kleintje in mijn buik groeide, groeide ook het idee om speciaal voor mamma’s een kliniek te starten. Want ik merkte dat tijdens, maar ook na de zwangerschap mijn lichaam een hele transformatie had ondergaan. Daarom richtte ik Mommy Skincare Clinic op waar jij centraal staat!

Douwina Hildebrand –Van de Peppel

Huidtherapeut

Over Douwina

Ik ben Douwina Hildebrand – Van de Peppel en ik ben in 2008 afgestudeerd als huidtherapeut. Na mijn studie heb ik op verschillende vooraanstaande werkplekken als huidtherapeut gewerkt. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de praktijk wilde ik mijn kennis overbrengen aan beginnende beroepsbeoefenaars. Daarom ben ik 5 jaar geleden gestart als Docent aan de Haagse Hogeschool voor de opleiding huidtherapie.

Annabel Pasterkamp

Huidtherapeut

Over Annabel

Ik ben Annabel Pasterkamp. Ik ben begonnen als allround schoonheidsspecialiste. Omdat ik mijzelf wilde verdiepen en ontwikkelen ben ik huidtherapie gaan studeren en heb ik daarnaast bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan. Hierdoor kon ik mijn cosmetische achtergrond combineren en verdiepen met het medische huidtherapeutische vak, wat ik nu al een aantal jaar met heel veel plezier doe! 

Onze certificaten

Skin Tech Certificaat Peelings 2022

Podcast aflevering

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen