Onze behandelingen | Wij hebben wat jij nodig hebt

De zwangerschap, de menopauze of, eerlijk is eerlijk, gewoon de leeftijd doen ons niet altijd goed. Maar voor iedere vrouw is die invloed anders. Van pigmentatie tot borstverslapping, van haaruitval tot huidverslapping. Welke uitdaging jij ook voor staat, wij helpen je graag weer te stralen.

Onderstaand vind je alle indicaties waarin wij getraind en gespecialiseerd zijn, waar we trots op zijn om die aan te kunnen en mogen bieden. Maar vraag ons vooral ook om met jou mee te denken als je iets niet ziet staan, maar waar we je wel weer door kunnen laten stralen.

Vanaf 160,00

Je ziet steeds meer haren op de grond en in het putje verdwijnen. Tijd voor actie. Haaruitval heeft verschillende oorzaken. Bij vrouwen is dit vaak hormonaal. Die prachtige bos haar die we bijvoorbeeld in de zwangerschap krijgen is helaas van nature niet blijvend. Die valt vaak weer (deels) uit, en dat valt tegen als we in de spiegel kijken. Ook in de meno-pauze zien we als mama’s dat onze haarbos dunner wordt. Maar ook de vaders zien door verschillende oorzaken hun weelderige haar verminderen.

Vanaf 120,00

Zwangerschap, roken, ongezond eten of de jaren… Wat het ook is, onze huid heeft naarmate we ouder worden te lijden. We doen er van alles tegen met lotions, crèmes en oliën, maar helaas blijven die erg oppervlakkig en wordt maar 3% van de actieve bestanddelen opgenomen door de huid.

Vanaf 150,00

Je dacht dat na je pubertijd acné tot het verleden behoorde, maar dan is daar de zwangerschap of verandert je hormoonhuishouding opeens, waardoor je soms ook weer ‘puistjes’ krijgen.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

Vanaf 595,00

Met stip op nummer 1 bij vrouwen als klacht na de zwangerschap: borstverslapping. Waar je voor de zwangerschap nog mooie strakke borsten had en in de zwangerschap je man’s grootste droom, hangen ze na de zwangerschap of het leven zelf er uitgezogen is.

Vanaf 200,00

Een dubbele onderkin, een vetrandje na de zwangerschap of lichte ‘flubber’ op de armen. Contourverbetering komt in vele vormen, maar geen daarvan is sierlijk.

Vanaf 200,00

Slappere huid op de wangen en kaken, oogleden die iets gaan hangen, het befaamde kippenhalsje of een slapper wordend decolleté, allemaal door de jaren en onze hormonen.

Vanaf 200,00

Of ze nu voortkomen uit een acné verleden, of door een onverhoopte operatie. Littekens sieren nooit! Hoewel intensief, kunnen we ze goed behandelen zodat ze zachter worden en dichter bij je eigen huidskleur komen te liggen.

Vanaf 150,00

De zon kan heerlijk zijn behalve als we naarmate de jaren vorderen zien dat we pigmentvlekken krijgen. Ook hormonen (de pil of zwangerschap) is een grote boosdoener waardoor je melasma (oftewel zwangerschapsmasker) kunt krijgen. Wat de oorzaak ook is, die ‘vlekken’ in je gezicht en/of hals wil je niet meer zien.

Vanaf 600,00

Lachen, huilen, hormonen of ouderdom; het zijn allemaal factoren waardoor je huid in de plooi raakt. Zeker wanneer je wel jouw mimiek wilt behouden maar wel van die storende rimpels af wilt, kan dat met een TCA peeling. Een TCA peeling werkt op een gecontroleerde manier diep in de huid waardoor je oude huid in feite een beetje oplost en je collageen en elastine wordt geactiveerd.

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello