Pigmentvlekken verwijderen:Diepe Peeling (TCA)

Met de TCA-peeling worden pigmentvlekken effectief behandeld en in veel gevallen helemaal verwijderd. De behandeling zorgt voor bijzonder goed resultaat met een egale huid als gevolg. Deze behandeling kan voor alle ‘normale’ pigmentvlekken, maar ook voor melasma/zwangerschapsmasker. Vraag direct een vrijblijvende intake aan voor pigmentvlekken verwijderen in Amsterdam. 

Het verwijderen van pigmentvlekken

De TCA-peeling is ontwikkeld voor het verwijderen van pigmentvlekken. Omdat pigment in verschillende huidlagen ligt hebben we ervoor gekozen om deze te behandelen met TCA in plaats van laser omdat TCA doordringt in verschillende huidlagen, dat terwijl een laser maar in 1 diepte het pigment kan bereiken. Daarnaast werken wij met verschillende percentages TCA: 15%, 25% en 35% om verschillende vormen van pigment te behandelen. 

De oorzaak van de pigmentvlekken is ondergeschikt, waardoor deze bij alle vormen van hyperpigmentatie toe te passen is. Zowel bij kleine pigmentplekjes, als bij uitgebreide vormen van melasma is deze TCA peeling behandeling effectief.

Pigmentvlekken behandelen via TCA peeling 

De speciaal ontwikkelde EASY TCA® peeling van Skintech, waarmee gewerkt wordt, is een niet op waterbasis gebaseerde TCA-peeling. Dit zorgt er voor dat de peeling vele malen stabieler is dan een normale TCA-peeling. Hierdoor kunnen wij zeer gecontroleerd te werk gaan, waardoor we een optimaal resultaat weten te bereiken voor iedere vorm van pigmentatie. De behandeling met wordt in elkaar opvolgende lagen uitgevoerd, waardoor heel secuur gewerkt kan worden.   

Voorbereiding op de behandeling

Voordat u naar de kliniek komt is het praktisch wanneer u de te behandelen huid schoonmaakt. Uiteraard doen wij dit voorafgaand aan de behandeling nogmaals. 

Er is geen voorbehandeling nodig, ook adviseren wij geen speciale crèmes voor thuisgebruik. De TCA peeling doet zijn werk zonder voorbereiding.

Nazorg

De huid is wat rood na de behandeling. Dit is een aantal uur na de behandeling alweer verdwenen. De eerste 12 uur adviseren wij de huid droog te houden. Een recovery gel kunt u bij ons kopen zodat de huid sneller herstelt. Andere crèmes kunnen namelijk de huid irriteren en heeft een ongunstige werking op het herstelproces.

De pigmentvlekken worden de eerste 3 dagen na de behandeling donkerder, omdat de behandeling het pigment omhoog haalt. Na 3 dagen begint uw huid te vervellen en verdwijnen hiermee ook de pigmentvlekken. Na ongeveer 7 dagen is de huid herstelt. In deze periode mag er make-up gedragen worden om de huid te camoufleren.

Na de behandeling dient u 4 weken de zon de mijden. Ook adviseren wij elke dag u huid te beschermen met een SPF. Uw huid kan zich namelijk nog niet zo goed beschermen tegen de UV-straling van de zon. 

Voor en na; welke resultaten kun je verwachten?

De resultaten van de EASY TCA® peeling zijn zeer goed te noemen. Pigmentvlekken worden verwijderd en de huid krijg weer een strakke egale aanblik. Onderstaand ziet u de voor en na foto’s van enkele van onze klanten.

Pigmentvlekken verwijderen via TCA-peeling in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor het verwijderen van pigmentvlekken in Amsterdam.

Even op een rijtje:

 • Vernieuwen van de huid;
 • Verminderen van lijntjes;
 • Verminderen van pigmentvlekken;
 • Verwijderen van pigmentvlekken;
 • TCA peeling;
 • Mooie en egale kleur;
 • 1 tot 2 behandelingen voor het optimale resultaat

Tarieven

Pigment enkele plekjes € 75,-
Pigment meerdere plekjes € 125,-
Pigment gezicht € 165,-

Behaalde resultaten met de diepe TCA-peeling behandeling

pigmentvlekken verwijderen voorpigmentvlekken verwijderen na
pigmentvlekken behandelen voorpigmentvlekken behandelen na
tca peelingtca peeling
pigment behandelingpigment behandeling
Peeling pigmentvlekken voorPeeling pigmentvlekken na

Extra video’s over onze TCA-peeling behandeling

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello