Mesotherapie haar:Haaruitval behandeling

Mesotherapie haar, oftewel XL-hair, is de nieuwste behandeling binnen het tegengaan van haaruitval én het herstellen van beschadigde en niet-actieve haarzakjes. Door het in de hoofdhuid in brengen van de mesotherapie XL-hair formule worden de haarzakjes en de omliggende huid gevoed met de benodigde vitaminen en mineralen voor hernieuwde en verbeterde haargroei. Daarmee behandelen we haaruitval én krijgt u een vollere en dikkere haarbos. Vraag direct een gratis intake voor een haaruitval behandeling in Amsterdam aan. 

Haaruitval behandeling voor mannen en vrouwen

Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van verschillende vormen van haaruitval en alopecia. Dit kan vanuit genetische aanleg zijn, maar ook haaruitval door stress, zwangerschap of hormonale schommelingen.

Onze kliniek behandelt alle vormen van haaruitval, mits de haaruitval behandeling in onze ogen resultaat gaat bieden. Om vast te kunnen stellen of een behandeling zinvol is plannen wij eerst een gratis en geheel vrijblijvende intake in.

De mesotherapie haarbehandeling 

De behandeling van haaruitval wordt door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten of artsen uitgevoerd. De XL-hair vloeistof wordt met de injector of met een fijne naald in de hoofdhuid ingebracht. Door fijnmazig de mesotherapie haar in te brengen wordt de gehele hoofdhuid voorzien van de benodigde vitaminen en mineralen.

In ongeveer 40 minuten tot een uur is de behandeling afgerond en wordt de hoofdhuid nog zacht gemasseerd om de bloeddoorstroming nog de stimuleren. Afhankelijk van de vorm worden tussen de 6 en 8 behandelingen uitgevoerd. Hiervan zijn de eerste 4 wekelijks en de overige om de 2 weken. 

Haaruitval bij vrouwen

Vrouwen kunnen last krijgen van verschillende vormen van haaruitval. Alopecia Androgenetica en Alopecia Areata zijn de meest voorkomende vormen van haaruitval bij vrouwen. Daarnaast zijn Telogeen Effluvium en Trachia Alopecia twee vormen van haaruitval die regelmatig voorkomen. Op Alopecia Areata na, zijn alle vormen van haaruitval bij vrouwen te behandelen door de mesotherapie haarbehandeling.

Haaruitval bij mannen

Mannelijke haaruitval is voor iedereen bekend. Inhammen, kalende kruinen of dunner worden haar zijn bij veel mannen vanaf hun 20’er jaren een uitdaging. Wanneer de hoofdhuid volledig kaal is, werkt een XL-hair behandeling helaas niet meer. Echter, wanneer de kaalheid nog niet volledig is, is de mesotherapie XL-hair een effectieve behandeling van Alopecia Androgenetica (mannelijke kaalheid) bij mannen.

Voorbereiding op de mesotherapie haarbehandeling

Wij doen de voorbereiding, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Sommige mensen kunnen de behandeling als licht pijnlijk ervaren, zodoende kunt u voorafgaand aan de eerste behandeling 2 lichte pijnstillers  in nemen. 

Zaken om rekening mee te houden direct na de haaruitval behandeling

De eerste dag mogen de haren niet gewassen worden, tevens mogen er geen haarproducten gebruikt worden. Dit in verband met de minuscule gaatjes in de hoofdhuid die irritatie of ontsteking zouden kunnen veroorzaken. Aanvullend adviseren wij de eerste 8 uur na de haaruitval behandeling niet te sporten, dit omdat je het mogelijk uit kan zweten. 

Na afronding van de XL-Hair behandelingen

Het resultaat van de haaruitval behandeling heeft langdurig effect, maar de externe factoren die voor het originele haaruitval gezorgd hebben blijven invloed uitoefenen. Zodoende adviseren wij om ééns per 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling tegen hernieuwd haaruitval. 

Behaalde resultaten met mesotherapie haar

Na enkele behandelingen zien de meeste mensen reeds de eerste resultaten. Het haaruitval wordt na die eerste behandelingen al gestopt. Naarmate de behandelingen vorderen groeien er steeds meer nieuwe haartjes terug en wordt de haarbos voller en dikker. Na afronding van de mesotherapie haarbehandelingen reeks zijn de resultaten als onderstaand.

Behandeling mesotherapie haaruitval in Amsterdam 

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor de behandeling haaruitval Mesotherapie XL-hair in Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Stabiliseren / omkeren haaruitval
 • Verbetering van de haarstructuur
 • Vollere bos haar
 • Stimuleren van inactieve haarfollikels
 • 6 tot 8 behandelingen
 • Gepersonaliseerde behandelmethode

Tarieven

1 losse behandeling €155,-
6 behandelingen €850,-
8 behandelingen €1120,-

Samenwerking haarstichting

Behaalde resultaten mesotherapie haar: voor en na

haaruitval mesotherapie hair behandeling voor fotohaaruitval mesotherapie hair behandeling na foto
Haaruitval behandeling manHaaruitval behandeling man
Haaruitval mesotherapie voorHaaruitval mesotherapie na
haaruitval mesotherapie hair behandeling voor fotohaaruitval mesotherapie hair behandeling na foto
haaruitval voorhaaruitval na
mesotherapie xl hair voormesotherapie xl hair na
Haaruitval behandeling mesotherapie voorHaaruitval behandeling mesotherapie na
Mesotherapie haaruitval voorMesotherapie haaruitval na

Mesotherapie haar ervaringen

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello