Haaruitval:Mesotherapie XL-hair

Je ziet steeds meer haren op de grond en in het putje verdwijnen. Tijd voor actie. Haaruitval heeft verschillende oorzaken. Bij vrouwen is dit vaak hormonaal. Die prachtige bos haar die we bijvoorbeeld in de zwangerschap krijgen is helaas van nature niet blijvend. Die valt vaak weer (deels) uit, en dat valt tegen als we in de spiegel kijken. Ook in de meno-pauze zien we als mama’s dat onze haarbos dunner wordt. Maar ook de vaders zien door verschillende oorzaken hun weelderige haar verminderen.

Snel weer een volle bos haar

In al deze gevallen is er een oplossing: de Mesotherapie XL-hair. Voor zowel mannen als vrouwen helpt deze behandeling om haaruitval te stabiliseren en zelfs om te keren. Doordat bestaande haarfolikels gevoed worden vallen haren minder uit en het verbetert de structuur van bestaande haren met als resultaat een dikkere bos haar.

Daarnaast worden inactieve haarfollikels gestimuleerd, waardoor nieuwe haren gaan groeien, wat dan weer leidt tot een vollere bos haar.

Binnen 6 tot 8 behandelingen kunnen we een mooiere en vollere bos haar zien! De prijzen voor de behandelingen zijn inclusief shampoo en lotion.

Uiteraard kijken onze huidtherapeuten vooraf welke behandelmethode het meeste effect heeft voor jou.

Mesotherapie XL Hair behandeling

Doormiddel van een mesogun brengen we voedingsstoffen bij de haarfollikels. Met mesotherapie kunnen we haaruitval stabiliseren en het proces zelfs omkeren. Mesotherapie voedt de bestaande haarfollikels; haren vallen minder uit, de kwaliteit van bestaande haren verbetert en inactieve haarfollikels worden gestimuleerd waardoor nieuwe haren groeien.

Behandeling duurt 1 uur. Na de behandeling is de huid wat rood, maar wel toonbaar. Niemand kan het zien, want de haren vallen erover heen. Dagelijkse bezigheden mogen gelijk hervat worden. Wel geadviseerd eerste 12 uur het haar niet wassen. Voor mannen: eerste 3 behandelingen wekelijks, daarna om de week. Vrouwen: eerste 4 behandelingen wekelijks, daarna om de week.

Even op een rijtje:

  • Stabiliseren / omkeren haaruitval
  • Verbetering van de haarstructuur
  • Vollere bos haar
  • Stimuleren van inactieve haarfollikels
  • 6 tot 8 behandelingen
  • Gepersonaliseerde behandelmethode
  • Inclusief €80 aan producten

Behandeling vanaf

1 behandeling €160,-
6 behandelingen €995,-
8 behandelingen €1195,-

Behaalde resultaten

Mesotherapie XL hair

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello