Microneedling behandeling:Dermapen / Neopen

Een Microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen wordt gecombineerd met Mesotherapie producten, waarbij er met behulp van speciale, steriele naalden onder hoge snelheid kleine microkanaaltjes in de huid worden gemaakt. Deze kanaaltjes (gaatjes) zijn met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Daardoor neemt de huid tot tijdens de Dermapen/Neopen behandeling wel 80% meer voedingsstoffen op uit de mesotherapie.

Maak direct een afspraak voor een microneedling behandeling in Amsterdam.

Waarom Microneedling met de Dermapen/Neopen behandeling 

Honderden microkanaaltjes, die door middel van de Dermapen/Neopen behandeling in de huid worden gemaakt, zorgen ervoor dat de huid zich in de diepte gaat vernieuwen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Door het maken van deze kanaaltjes zorgen we ervoor dat het natuurlijke herstelproces in gang wordt gezet. Tijdens de microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen wordt het bindweefsel geactiveerd waardoor groei- en herstelfactoren vrij komen. Dit resulteert in de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

De kleine gaatjes, die de Dermapen/Neopen maakt, in uw huid zorgen ervoor dat de mesotherapie producten diep in de huid worden opgenomen. Hiervoor gebruiken we tijdens de Dermapen/Neopen behandeling verschillende cocktails die afgestemd worden op uw huid én de huidverbetering die u wilt bereiken. Door de unieke mesotherapie producten die wij tijdens de microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen gebruiken worden langdurige en effectieve resultaten bereikt. Hierdoor wordt de huid voller, gladder én strakker. 

Neopen behandeling detail gezicht

Hoe ziet een Microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen er uit 

Gedurende de Dermapen/Neopen behandeling behandelt onze huidtherapeut de huid eerst voor met een peeling, die bestaat uit liposomen. Deze Liposomen zijn kapsels die als transportmiddel dienen om de actieve werkstoffen in de huid te brengen. Liposomen kunnen bijzonder snel tot in de diepste lagen van de huid dringen waardoor het resultaat van de microneedling behandeling sterk wordt verbeterd. Deze liposomatische peel werkt dubbel exfoliërend; het vermindert tekenen van huidveroudering én bevordert het regeneratieproces! Deze peeling mag ook gebruikt worden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Zelfs in de zomer kan deze peeling veilig gebruikt worden. 

Na deze voorbehandeling zal onze huidtherapeut de Dermapen/Neopen behandeling starten. Deze vorm van microneedling behandeling maakt kleine gaatjes en stimuleert de doorbloeding waardoor de huid beter in staat is de mesotherapie op te nemen én waardoor de doorbloeding verbetert. Na de Dermapen/Neopen behandeling brengen wij een speciale mesotherapie cocktail aan, toegespitst op uw huid. Deze wordt in uw huid gemasseerd. Daarna wordt de huid nog behandelt met een verzorgende crème en een zonnefactor om uw huid die extra verzorging te geven die het nodig heeft. 

Neopen behandeling gezicht

Welke lichaamsdelen worden behandeld tijdens de Microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen?

De Dermapen/Neopen kan ingezet worden over het volledige lichaam. Doordat de Dermapen/Neopen een vaste diepte-instelling heeft kunnen ook de meer ‘zachte’ huiddelen worden behandeld. 

Binnen Mommy Skincare Clinic houdt dat in dat we veelal behandelen in het gezicht en de hals, maar ook op buik en benen voor bijvoorbeeld de behandeling van striae. 

Tevens behandelen wij regelmatig billen en de intieme zone, in combinatie met peelings om de huid daar glad, strak en egaal te laten worden.

De behandeling wordt zodoende met veel succes onder andere ingezet voor de volgende indicaties: 

 • Fijne lijntjes en rimpels; 
 • Algehele huidveroudering; 
 • Huidverslapping (ook op billen en binnenzijde dijen)
 • (Acne) littekens; 
 • Grove poriën; 
 • Striae; 
 • Vale, doffe/rokers huid. 

Microneedling met de Dermapen/Neopen tijdens de zwangerschap

De Dermapen/Neopen behandeling is uitermate geschikt tijdens de zwangerschap. De gebruikte peelingen hebben (in tegenstelling tot bijvoorbeeld TCA-peelingen) geen doorgifte richting bloedbaan. Daardoor is de behandeling volledig veilig voor u en uw ongeboren kindje. Uiteraard nemen onze huidtherapeuten uitgebreid de tijd, tijdens de intake, om u volledig op de hoogte te stellen over de gebruikte methode en producten van microneedling met de Dermapen/Neopen.

Microneedling behandeling met Dermapen/Neopen bij een donkere huid

De Dermapen/Neopen behandeling is juist perfect voor de donkerdere huidtypen. Waar laserbehandelingen voor verschillende indicaties inwerken op het pigment in donkerdere huidtypen, doen de Dermapen/Neopen en de liposomatische peelingen dit niet. De ongewenste bijeffecten van een laserbehandeling, zoals hyperpigmentatie (donkere vlekken) en langere huidhersteltijden, blijven zodoende uit. Alleen het vooraf geplande effect van de behandeling ziet u terug na de microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen.

Voorbereiding en nazorg Microneedling met Dermapen/Neopen

Voor de microneedling behandeling hoeft u niets te doen, wij zorgen dat alles op en top in orde is voor dat u bij ons in de comfortabele behandelbank plaats neemt. 

Na de behandeling ziet uw huid er egaal roze/rood (prachtig doorbloed) uit. Deze lichtrode verkleuring van de huid neemt meestal vrij snel af, maar kan ook 1 tot 2 dagen aanhouden. Enkele dagen na de microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen kan de huid licht gaan schilferen. De dode huidcellen schilferen af en uw lichaam maakt al nieuwe huidcellen aan. U kunt de huid thuis ook activeren door bepaalde producten te gebruiken. Dit verschilt per huid en hierover geven we u graag advies na de mcironeedling behandeling. Voor een goed herstel is het van belang dat de huid tot 2 weken na de  Dermapen/Neopen behandeling goed beschermd wordt met een zonnecrème met een beschermingsfactor (SPF) van minimaal 30. 

Na de microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen behandeling mag de eerste 12 uur geen make up gedragen worden op de huid die behandeld is. De sauna raden wij de eerste 24 uur na de Dermapen/Neopen behandeling af. Verder mag u uw normale dagelijkse huidproducten gebruiken.

Waarom wij werken met de Neopen

Binnen Mommy Skincare Clinic gaan wij er prat op te werken met de beste producten en apparatuur. U legt uw huid in onze handen, dus wij zorgen daar met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden over. 

Zo ook met de Neopen voor microneedling. De Neopen is de nieuwste innovatie binnen de Dermapen familie. De Neopen is zo doorontwikkeld dat het een bijzonder hoog aantal extra fijne microkanaaltjes maakt, waardoor uw huid minimaal beschadigd wordt en maximaal gestimuleerd wordt. Door de snelheid waarmee de Neopen dat doet, ten opzichte van oudere varianten van de Dermapen, zorgt voor een efficiëntere én effectievere microneedling behandeling. Oftewel: beter resultaat, terwijl u minder lang hoeft te liggen.

De Neopen en toebehoren voldoen aan de ISO 13485-norm (medische IIA classificering en CE-markering). Materiaal naald: roestvrijstaal van chirurgische kwaliteit. Revolutionair ontwerp met 16 naalden. De Neopen creëert 1.920 microkanaaltjes per seconde in de huid en is tot 104% sneller dan andere apparaten op de markt. Hierdoor creëert de neopen meer verjongende kanalen en dit verhoogt de resultaten.

Neopen behandeling pen

Te behalen resultaten door microneedling met de Dermapen/Neopen 

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen is afhankelijk van de indicatie en uw wens. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. 

De aanmaak van nieuw collageen en elastine is een proces dat tijdens de microneedling behandeling in gang wordt gezet en weken tot maanden na de behandeling effectief doorgaat. Met elke microneedling behandeling met de Dermapen/Neopen zal de huid zich dan ook meer en meer gaan verbeteren. Hierbij geldt hoe vaker de microneedling behandeling gedaan wordt hoe beter het resultaat. Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig met een tussenperiode van ongeveer 4 weken. 

De huidtherapeut zal tijdens een intakegesprek uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan met u opstellen. 

Neopen behandeling detail gezicht

Microneedling behandeling met Dermapen/Neopen in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor microneedling te Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • huidverbetering
 • liposomatiche peeling
 • Microneedling
 • Mag tijdens zwangerschap en borstvoeding

Tarieven

€199,-

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello