Striae:

De ‘tijgerinnenstrepen’ van veel moeders. De één draagt ze met trots, de ander wordt er minder gelukkig van. Maar ook door snelle borstgroei of spiergroei ontstaat striae, wat in feite niet meer is dan een extreem opgerekte huid. De huidverslapping en de verkleuring zijn meestal niet fraai. Gelukkig is met een nieuwe combinatie van behandelingen een zeer goed resultaat te behalen op zowel de verkleuring als de verslapping.

Eindelijk weer een egale huid

Doormiddel van ofwel een abrasie ofwel dermaroller te combineren met een TCA-peeling worden de verkleuring en de littekens verholpen. Daarna wordt een HIFU (High Frequenty Ultrasound) ingezet om de onderhuid weer te verstrakken. Daarmee vormt zich een mooi egale huid.

Eindelijk weer trots in bikini op het strand of in het zwembad met je kinderen spelen!

De abrasie of dermaroller worden in één behandeling uitgevoerd. Waarna na de herstelperiode de HIFU ingezet wordt.

Striae behandeling

Protocol ontwikkeld, 3 behandelingen in 1 behandeling verwerkt. Wanneer het op de buik plaatsvindt kan er ook gekozen worden om de laatste rondingen te verminderen. Afhankelijk van de grote duurt de behandeling 1 tot 3 uur.

Huid is na de behandeling rood, daarna gaat de huid vervellen. 1 week herstel. Afhankelijk van de wensen en de mate van striae vinden er 1-3 behandelingen plaats.

Even op een rijtje:

  • Uniek behandelprotocol
  • Verkleuringen en littekens worden verholpen
  • Huid wordt verstrakt
  • Mooie egale huid

Behandeling vanaf

500,00

Behaalde resultaten

Striae behandeling borsten

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello