Striae behandeling:Huidstriemen verwijderen

Striae, of stretch marks in het Engels, zijn de striemen op de huid welke ontstaan door snelle groei van het lichaam. De meest bekende vorm hiervan is zwangerschapsstriae, maar ook bij plots overgewicht, snelle puberale groei of zeer snelle spiergroei ontstaan striemen op het lichaam. Vaak worden deze behandeld met lasers, echter wordt hierbij niet het volledige spectrum van de striae behandeld.

Mommy Skincare Clinic heeft zodoende een volledig eigen en uniek protocol ontwikkeld waarbij alle zichtbare en onzichtbare effecten van striae worden behandeld. De voor en na resultaten van de striae behandeling staan verder naar beneden weergegeven. Waarbij het belangrijk is om te weten dat de striae behandeling voor zowel de donkere als de lichte huid effectief is.

Maak direct een afspraak voor een striae behandeling in Amsterdam.

Waarom en wanneer een striae behandeling?

Wanneer je je onzeker voelt, je lichaam bedekt met kleding of wanneer je je op andere momenten stoort aan je striae, is het tijd om dit aan te pakken.

Ook al heb je gehoord dat jouw striae niet (meer) te behandelen is, of heb je al verschillende methodes geprobeerd, zelfs dan kunnen we jouw striae behandelen. Striae die net is ontstaan, of striae welke er al jaren zit, wij maken hier geen onderscheid in. Ook vanuit dermatologen en artsen krijgen wij doorverwijzingen om striae te behandelen. 

Het verwijderen van striae en striemen 

Gedurende de behandeling worden verschillende huidtherapeutische technieken toegepast om de striae te verwijderen. In opeenvolgende handelingen wordt zowel de onderhuid, waar de verslapping zich voorgedaan heeft, als de opperhuid, waar de ‘littekens van de striemen’ zijn ontstaan, behandeld. Door de combinatie van methodes wordt de huid weer van binnen uit opgebouwd waarbij de huid wordt verstrakt, de littekens minder diep en opvallend worden en de verkleuring verbeterd. Ook een donkere huid kunnen wij goed behandelen middels ons protocol. 

De behandeling duurt afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel tussen de 1 uur en 2,5 uur. Afhankelijk van de huidverslapping en de ‘diepte’ van de striae worden er 1 tot 3 behandelingen uitgevoerd.

Het verwijderen van striae en striemen 

Gedurende de behandeling worden verschillende huidtherapeutische technieken toegepast om de striae te verwijderen. In opeenvolgende handelingen wordt zowel de onderhuid, waar de verslapping zich voorgedaan heeft, als de opperhuid, waar de ‘littekens van de striemen’ zijn ontstaan, behandeld. Door de combinatie van methodes wordt de huid weer van binnen uit opgebouwd waarbij de huid wordt verstrakt, de littekens minder diep en opvallend worden en de verkleuring verbeterd.

De behandeling duurt afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel tussen de 1 uur en 2,5 uur. Afhankelijk van de huidverslapping en de ‘diepte’ van de striae worden er 1 tot 3 behandelingen uitgevoerd.

Welke lichaamsdelen kunnen worden behandeld?

Striae kan op verschillende delen van het lichaam voorkomen, waarbij striae op de dijen, buik, benen, billen en op de bovenarmen veelvoorkomend zijn. Al deze gebieden kunnen behandeld worden, waar afhankelijk van het gebied de intensiteit van de behandeling aangepast wordt om een optimaal resultaat te bewerkstelligen.  Vraag direct een gratis intake voor striae verwijderen aan. 

Voorbereiding

U hoeft zich niet voor te bereiden op de behandeling. Alle zorg wordt door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten en artsen uitgevoerd.

Nazorg

De behandeling is intensief voor uw huid, waardoor deze minimaal 1 week moet herstellen omdat de huid totaal vernieuwd wordt. Dit houd in dat de huid gaat vervellen en dat u huid beurs aanvoelt, soms gaat dit gepaard met een blauwe plek. Wij adviseren tevens om de eerste 4 weken het behandelde gebied uit de zon te houden door bedekkende kleding en/of het volledig mijden van de zon.

Striae voor en na: de resultaten die je kunt verwachten

Direct na de behandeling is de huid rood en moet de huid herstellen. Rond de acht weken wordt het resultaat zichtbaar van de behandeling. Dit werkt door tot ongeveer 12 weken na de behandeling. De striae is zichtbaar afgenomen en de huid heeft zijn elasticiteit en vorm weer grotendeels terug. Op dat moment wordt dan ook de 2e behandeling uitgevoerd, om het effect te versterken en het resultaat te optimaliseren.

Afhankelijk van de ‘diepte’ en intensiteit van de striae worden het aantal behandelingen bepaald, vaak zijn er 2 behandelingen nodig en voldoende om striae te kunnen verminderen. 

Striae behandeling in Amsterdam

Maak een afspraak of vraag een gratis consult aan voor de behandeling van striemen en striae in Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Uniek behandelprotocol
 • Verkleuringen en littekens worden verholpen
 • Striae en striemen verwijderen
 • Huid wordt verstrakt
 • Mooie egale huid

Tarieven

Vanaf €600,-

Voor en na: behaalde resultaten met de striae behandeling

Striae resultaat voorStriae resultaat na
Striae voor de behandelingStriae na de behandeling
Striae behandeling beenStriae behandeling benen
Striae voor de behandelingStriae na de behandeling
striae behandeling buikverstrakkingstriae behandeling buikverstrakking
Striae behandeling buik voorStriae behandeling buik na
striae navel strakke huid striae behandeling voor fotostriae navel strakke huid striae behandeling na foto

Veelgestelde vragen over een striae behandeling

Wat is een striae behandeling?

Een striae behandeling bestaat uit verschillende huidtherapeutische technieken om striae, of huidstriemen, te verwijderen. Tijdens een striae behandeling wordt de opgerekte huid behandeld. Hierdoor herstelt de huid en kan striae op het lichaam tot 80-95% worden verminderd.

Wat is striae en hoe ontstaat het?

Striae zijn lijnachtige littekens die ontstaan wanneer de huid snel uitrekt, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap, snelle gewichtstoename of groeispurten in de puberteit. Het snelle rekken veroorzaakt scheurtjes in het ondersteunende weefsel van de huid, waardoor striae ontstaat.

Waar op het lichaam ontstaat striae?

Striae kan ontstaan op verschillende delen van het lichaam, maar er zijn specifieke gebieden die extra vatbaar zijn: de borsten, billen, benen, rug, buik, benen of heupen.

Kun je striae weg laten halen?

Er zijn verschillende manieren om striae op het lichaam te verwijderen. Lasertherapie is een populaire methode. Echter wordt bij lasertherapie niet het volledige spectrum van de striae behandeld. Mommy Skincare Clinic heeft daarom een volledig eigen en uniek protocol ontwikkeld waarbij alle zichtbare en onzichtbare effecten van striae worden behandeld. Meer weten? Vraag direct een gratis intake aan via het onderstaande contactformulier.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en hoelang duurt een behandeling?

Vaak zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig om striae te verminderen. Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel duurt een behandeling tussen de 1,5 en 3 uur.

Ervaringen striae behandeling in Amsterdam

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello