Fenol peeling:diepe rimpels verwijderen

De Fenol peeling is een zeer effectieve rimpelbehandeling. De rimpels en de verslapping die door de jaren ontstaan op de gezichtshuid, door bijvoorbeeld hormonen, zonlicht, erfelijkheid en ‘het leven’ zijn hardnekkig. De huid is dikker geworden, pigmentvlekken zijn zichtbaar een ook de zwaartekracht tekent het gezicht. Een gewone peeling zal weinig effect hebbenn. De Fenol peeling is daardoor de beste peeling om rimpels te verwijderen en de huid te verstrakken.

De diepe rimpels in het gezicht behandelen 

De Fenol peeling is een behandeling voor diepe rimpels in het gezicht. Rimpels rond de ogen en lippen zijn veelal diepere rimpels met meer ledervorming. Deze kunnen niet met een TCA-peeling worden behandeld, althans niet afdoende. Zodoende worden deze rimpels verminderd met een Fenol peeling, die dieper de huid in gaat om een strakke huid te realiseren.

De Fenol peeling behandeling 

De Fenol peeling behandeling om rimpels te verwijderen, de huid te egaliseren en te verstrakken wordt enkel door onze huidtherapeuten uitgevoerd. Wij werken met de Easy Phen Very Light fenol peeling. Naast 15% fenol, bestaat deze peeling ook uit 8% tca waardoor deze peeling ook goed werkt op pigmentvlekken.

De peeling wordt laag voor laag aangebracht met kleine hoeveelheden, zodat exact de juiste hoeveelheid peeling aangebracht kan worden om het beoogde resultaat te bereiken. De fenol peeling wordt voor het hele gelaat gebruikt. 

Voor welke type rimpels is de behandeling geschikt? 

De Fenol peeling is geschikt voor alle type rimels. Of ze nou op je wangen, voorhoofd of rondom je ogen zitten, deze zullen allemaal minder diep worden. Daarnaast wordt ook de huid verstrakt, zonneschade wordt verminderd en poriën worden fijner. 

Voor en na: de resultaten

De Fenol peeling om rimpels te verwijderen heeft bijzonder een bijzonder goed effect. De huid wordt strakker en gladder, waarbij de huid er 5 tot 10 jaar jonger uit ziet. De huid zal wel eerst moeten vervellen. Dit is een proces van ongeveer 6-8 dagen. In de 6 weken erna zal de huid zich steeds blijven vernieuwen waarbij het eindresultaat na ongeveer 8-10 weken het best zichtbaar is. 

Rimpel behandeling in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor een Fenol Peeling rimpel behandeling op onze vestiging te Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Zeer geschikt voor een oudere huid met rimpels
 • Nieuwe strakkere en egale huid
 • Effect van een CO2 laser, zonder heftige herstelperiode

Tarieven

Fenol peeling gezicht €850,- inclusief €100,- aan producten

Behaalde resultaten met de peeling behandeling

diepe rimpels peeling voor foto, rimpel behandelingdiepe rimpels peeling na foto, rimpel behandeling
diepe rimpels peeling voor foto, rimpel behandelingdiepe rimpels peeling na foto, rimpel behandeling
Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello