Rimpels:peeling

Lachen, huilen, hormonen of ouderdom; het zijn allemaal factoren waardoor je huid in de plooi raakt. Zeker wanneer je wel jouw mimiek wilt behouden maar wel van die storende rimpels af wilt, kan dat met een TCA peeling. Een TCA peeling werkt op een gecontroleerde manier diep in de huid waardoor je oude huid in feite een beetje oplost en je collageen en elastine wordt geactiveerd.

Bye bye rimpels

Je krijgt een nieuwe en strakkere huid. Dus zeg maar gedag tegen die barcode en andere lijntjes. Een ander mooi bijkomend effect is dat je een nieuwe huid krijgt die ontzettend zacht en egaal is. Hallo nieuwe huid!

Even op een rijtje:

  • Activeren van collageen en elastine
  • Nieuwe strakkere huid

Behandeling vanaf

TCA/fenol peeling 1 behandeling €600,-
TCA/fenol peeling 2 behandelingen €900,-

Behaalde resultaten

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello