Rimpels:peeling

Lachen, huilen, hormonen of ouderdom; het zijn allemaal factoren waardoor je huid in de plooi raakt. Zeker wanneer je wel jouw mimiek wilt behouden maar wel van die storende rimpels af wilt, kan dat met een TCA met Fenol peeling. Deze intensieve peeling geeft hetzelfde effect als een CO2 laser, maar zonder de heftige herstelperiode. Dit komt omdat de peeling door de huid dringt en de huid intact blijft, in tegenstelling tot een CO2 laser. Deze TCA met Fenol peeling werkt op een gecontroleerde manier diep in de huid waardoor je oude huid in feite oplost en je een hele nieuwe huid ervoor terug krijgt, welke strakker, elastischer en egaler is. Deze peeling is zeer geschikt voor de oudere huid met rimpels. 

Bye bye rimpels

Je krijgt een nieuwe en strakkere huid. Dus zeg maar gedag tegen die barcode en andere lijntjes. Een ander mooi bijkomend effect is dat je een nieuwe huid krijgt die ontzettend zacht en egaal is. Hallo nieuwe huid!

Even op een rijtje:

  • Zeer geschikt voor een oudere huid met rimpels
  • Nieuwe strakkere en egale huid
  • Effect van een CO2 laser, zonder heftige herstelperiode
  • Inclusief €200,- aan producten 

Behandeling vanaf

TCA/fenol peeling 1 behandeling €600,-
TCA/fenol peeling 2 behandelingen €900,-

Behaalde resultaten

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello