Huidverslapping na liposuctie:HIFU

Maak direct een afspraak voor een huidverstrakking na liposuctie behandeling in Amsterdam.

Wat is liposuctie?

Liposuctie, ook wel bekend als liposculptuur of lipoplastiek, is een chirurgische ingreep ontworpen om overtollig vetweefsel te verwijderen en de contouren van het lichaam te verbeteren. Tijdens een liposuctieprocedure maakt de chirurg kleine incisies in het te behandelen gebied en voert een dunne buis, bekend als een canule, in. Via deze buis wordt overtollig vetweefsel voorzichtig afgezogen. Daarnaast wordt tijdens een liposuctie een vloeistof ingespoten die de huidlagen losweekt. Deze procedure wordt vaak uitgevoerd op gebieden zoals de buik, dijen, heupen, armen en kin.

Waarom behandelen huidverslapping na liposuctie?

Een dergelijke ingreep richt zich op het onderhuids vetweefsel maar laat het oppervlak van de huid met rust. Het is vergelijkbaar met het leegzuigen van een ballon. Door de aangedane schade en de overgebleven extra ruimte in het weefsel kan de huid slapper worden en onregelmatigheden vertonen. Liposuctie is dan ook geen effectieve behandeling voor cellulite, striae of verslapping van de huid. De behandeling huidverslapping is zodoende ook een aanvulling op een liposuctie, waarbij de huid verstrakt wordt en het lichaam ook daadwerkelijk weer strak uitziet na een liposuctie.

Behandeling huidverslapping na liposuctie

Bij Mommy Skincare Clinic kunnen wij de verslapte huid weer meer elasticiteit en stevigheid geven door onze HIFU behandeling. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is gebaseerd op geluidsgolven. Door de afgifte in de huid wordt warmte gecreëerd, wat stimulerend werkt op de collageen en elastine productie. Collageen en elastine spelen een cruciale rol bij het behouden van structuur, stevigheid en elasticiteit aan verschillende delen van het lichaam, waaronder de huid. 

Wanneer sprake is van een sterk verslapte huid hebben wij een uniek aanvullend behandelplan met onze ‘3 in 1’ techniek. Hierbij worden drie behandeltechnieken toe gepast voor het beste resultaat. Wanneer u last heeft van de zichtbare littekens is dit behandelplan ook aan te bevelen. Tijdens de intake met onze huidtherapeuten kunnen wij bepalen welke behandeling het best bij u past. 

De behandeling duurt afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel tussen de één en twee uur. Afhankelijk van de mate van verslapping worden  1 a 2 behandelingen uitgevoerd.

Welke lichaamsdelen kunnen worden behandeld?

Liposuctie wordt vaak uitgevoerd op gebieden zoals de buik, dijen, heupen, armen en kin. Al deze gebieden kunnen behandeld worden, waar afhankelijk van het gebied de intensiteit van de behandeling aangepast wordt om een optimaal resultaat te bewerkstelligen. 

Kortom behandelen wij:

 • Huidverslapping na liposuctie op de buik;
 • Huidverslapping na liposuctie op de dijen;
 • Huidverslapping na liposuctie op de heupen;
 • Huidverslapping na liposuctie op de billen;
 • Huidverslapping na liposuctie op de armen;
 • En Huidverslapping na liposuctie op de kin/het gezicht.

Voorbereiding

U hoeft zich minimaal voor te bereiden op de behandeling. Wel is het van belang dat u 2-4 maanden hersteld bent na een liposuctie. Het is volkomen normaal dat u na een liposuctie wat vocht vasthoudt of er kleine vochtophopingen ontstaan. Dit trekt vanzelf weer weg. Bij Mommy Skincare Clinic adviseren wij een kuur van artichoke supplementen om de vochthuishouding en het herstel te bevorderen. Tijdens de intake zullen onze huidtherapeuten met u een persoonlijk behandelplan opstellen en de beste starttermijn bepalen. Alle zorg wordt door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten en artsen uitgevoerd.

Nazorg

Na de HIFU behandeling kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden. De behandeling heeft geen effect op verdere activiteiten. De warmte in de huid verdwijnt met een uur, waardoor u geen last heeft van de behandeling. 

Onze ‘3 in 1’ techniek is daarentegen intensief voor uw huid, waardoor deze minimaal 1 week moet herstellen. Dit houdt in dat de huid gaat vervellen en dat uw huid beurs aanvoelt, soms gaat dit gepaard met een blauwe plek. Wij adviseren tevens om de eerste 4 weken het behandelde gebied uit de zon te houden door bedekkende kleding en/of het volledig mijden van de zon.

HIFU behandeling voor en na; de resultaten

Direct na de behandeling is de huid rood en moet de huid herstellen. Rond de acht weken wordt het resultaat zichtbaar van de behandeling. Dit werkt door tot ongeveer 12 weken na de behandeling. De huidverslapping is zichtbaar afgenomen en de huid heeft zijn elasticiteit en vorm weer grotendeels terug. Op dat moment wordt dan ook de 2e behandeling geadviseerd, om het effect te versterken en het resultaat te optimaliseren.

Afhankelijk van de mate van huidverslapping wordt het aantal behandelingen bepaald. Vaak zijn er 2 behandelingen nodig om een goed resultaat te behalen.

HIFU behandeling na liposuctie in Amsterdam

Maak een afspraak of vraag een gratis consult aan voor de behandeling in Amsterdam IJburg.

Tarieven

Enkelvoudige behandeling:

Deel van de buik vanaf € 450,-
Binnenkant benen vanaf € 600,-
Billen vanaf € 700,-
Armen vanaf € 450,-
Onderkin € 200,-

3-in-1 behandeling:

Deel van de buik vanaf € 600,-
Binnenkant benen vanaf € 800,-
Billen vanaf € 950,-
Armen vanaf € 600,-
Onderkin € 275,-

Voor en na: behaalde resultaten

Striae behandeling buik voorStriae behandeling buik na
Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello