Borstversteviging:borstlift zonder operatie

De borstlift zonder operatie is een behandeling welke door huidverstrakking de borsten lift. In combinatie met supplementen, welke de borsten stimuleert om meer volume te creëren, zorgt het geheel voor een vollere en strakkere borst. De borstlift zonder operatie is mogelijk voor cup-maten tot en met cup D80. 

Wanneer een borstlift zonder operatie?

Borstverslapping is een veelvoorkomende uitdaging bij ouder wordende vrouwen. Zeker na zwangerschap, maar ook door de tijd, worden de borsten minder stevig en gaan ze meer hangen. Zeker nu al reeds langere tijd bewezen is dat borstimplantaten meerdere risico’s met zich meebrengen biedt de behandeling met de ultraformer 3 voor borstversteviging een goed alternatief. 

Natuurlijke borstlift: de borstversteviging behandeling

Gedurende de behandeling wordt de bovenzijde en de zijkanten van de borsten met de HIFU behandeld. Hiervoor gebruiken wij de hoogwaardige Ultraformer 3. Met verschillende koppen worden verschillende lagen van de huid verstrakt, waardoor de borst gelift wordt. Reken voor de behandeling ongeveer een uur. Wij adviseren, afhankelijk van de verslapping, 2 behandelingen uit te voeren. Welke om de 8-10 weken plaats vinden, doordat het effect van deze elkaar versterken.

Voorbereiding behandeling en nazorg

De behandeling wordt volledig uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten. U hoeft voor de behandeling niets te doen. Direct na de behandeling kunt u enige warmte in de huid bemerken, echter beperkt dit u verder niet. U hoeft zodoende ook zelf geen nazorg te doen.

Voor en na: deze resultaten van de borstlift zonder operatie kun je verwachten

De borstlift geeft nog niet direct na de behandeling resultaat. Dit zal na ongeveer 8 weken zijn en het maximale effect wordt bereikt na ongeveer 12 weken. De 2e behandeling zal na ongeveer 8- 10 weken plaatsvinden om het effect te versterken. Onderstaand ziet u de voor en na van de borstlift. (Let wel: het meeste effect is aanwezig bij borsten tot cupmaat D-80).

Borstlifting behandeling in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor borsten laten liften in Amsterdam IJburg. Samen zorgen we weer voor een buste waar je trots op bent!

Borstlift op een rijtje:

 • Versteviging en verstrakking van de borsten
 • Natuurlijke borstlift zonder operatie
 • Geen hersteltijd

Prijzen

Totaal van de behandeling €1095,-
1 behandeling €595,-
2e behandeling €500,-

Behaalde resultaten

borstlift voorborstlift na
Borsten liftenBorsten liften

Extra video’s over de borstlift behandeling

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello