HIFU behandeling:Huidverstrakking

De HIFU behandeling is een behandeling waarbij door middel van ultrasoon geluid de onderhuid (dermis) wordt behandeld. Daar waar de geluidsgolven samenkomen, wordt de dermis verhit, waardoor deze samentrekt. Daardoor ontstaat huidverstrakking en krijgt de huid nieuwe elasticiteit.

Wanneer een HIFU behandeling?

De HIFU behandeling kan op het lichaam op verschillende locaties gebruikt worden, waarbij huidverstrakking een de meeste gevallen het doel is. De gezichtshuid, voor al de kaken en de wangen worden veel behandeld met de Ultraformer 3 HIFU. Daarnaast wordt hij bij Mommy Skincare clinic gebruikt voor verschillende behandelingen, waaronder striae behandelingen, borstverslapping en vetvermindering op de onderarmen.

De HIFU huidverstrakkende behandeling met de Ultraformer 3

De HIFU behandeling wordt uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten of artsen. De zone op het lichaam die behandeld wordt, wordt eerst voorzien van een dunne laag gel, waarna met de behandelkop stap voor stap het gehele gebied wordt behandeld. De behandeling is in de basis niet pijnlijk, na verloop van tijd wordt de huid warmer en kan het licht branderig aanvoelen. 

Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden met de Ultraformer 3 HIFU?

In de basis kunnen alle lichaamsdelen behandeld worden. Per lichaamsdeel wordt een andere diepte ingesteld, om op de juiste plek in de huid effect te bereiken. Veel voorkomende gebieden zijn voornamelijk het gezicht, achterzijde boven armen en onderbuik en -rug. Daarnaast wordt de HIFU ingezet bij de behandeling voor borstverslapping en striae.

HIFU bij zwangerschap

Gedurende de zwangerschap wordt behandeling met de HIFU afgeraden.

HIFU bij borstvoeding

Een HIFU-behandeling kan geen kwaad in de periode dat borstvoeding wordt gegeven. De behandeling voor borstverslapping met de Ultraformer 3 wordt echter niet uitgevoerd. Dit om te voorkomen dat het melkklierweefsel beschadigd raakt, met een averechts effect op borstverstrakking.

HIFU bij mannen

Het effect van de behandeling is niet enkel voorbehouden aan vrouwen. Het effect bij mannen is gelijk, echter zien we dat mannen vaak minder last hebben van hormonale huidverslapping. Wanneer door andere oorzaken de huid verslapt is, heeft de HIFU eenzelfde effectiviteit bij mannen als bij vrouwen.   

Voorbereiden op de HIFU behandeling

U hoeft zich niet voor te bereiden op de behandeling. Alle zorg wordt door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten en artsen uitgevoerd. 

De nazorg

Na de behandeling kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden. De behandeling heeft geen effect op verdere activiteiten. De warmte in de huid verdwijnt met een uur, waardoor u geen last heeft van de behandeling.

Voor en na; de resultaten HIFU behandeling

Direct na de behandeling ziet u al een ‘instant resultaat’. De huid is verstrakt. Het ‘echte’ resultaat ziet u tussen de zes en acht weken. De huid is dan strakker en heeft veel meer elasticiteit en volume. Dit resultaat is voor langere tijd blijvend. Zie voor al behaalde resultaten de voor en na foto’s.

HIFU Behandeling in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor uw huidverstrakking HIFU behandeling in Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Maar liefst 6 koppen voor het gezicht
 • De Ferrari onder de HIFU apparaten
 • Collageen en elastine worden gestimuleerd
 • Onderhuid krijgt meer volume
 • Strakke en gladde huid
 • Geen hersteltijd nodig

Tarieven

Hifu ogen €175,-
Hifu onderkin / kaaklijn €275,-
Hifu wangen, kaaklijn en kin €495,-
Hifu hals €495,-
Hifu borsten totaal €995,-
1e behandeling €595,- 2e €400,-
Hifu decolleté €595,-
Hifu volledig gezicht €595,-

HIFU behandeling voor en na

Hifu huidverstrakking benenHifu huidverstrakking benen
huidverstrakking hifu behandeling foto voor halsbehandelinghuidverstrakking hifu behandeling foto na halsbehandeling
hifu huidverstrakking voorhifu huidverstrakking na
contourverbetering ultraformer strakkere huid voor behandelingcontourverbetering ultraformer strakkere huid na behandeling
huidverstrakking behandelinghuidverstrakking behandeling

Extra video’s over HIFU en huidverbetering

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag Gesloten
  donderdag 10:00–21:00
  vrijdag 09:00–18:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2023 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello