HIFU behandeling

Slappere huid op de wangen en kaken, oogleden die iets gaan hangen, het befaamde kippenhalsje of een slapper wordend decolleté, allemaal door de jaren en onze hormonen.

Before & after

De HIFU is de behandeling voor huidverstrakking waarbij door middel van ultrasoon geluid de onderhuid (dermis) wordt behandeld. Daar waar de geluidsgolven samenkomen, wordt de dermis verhit, waardoor deze samentrekt. Daardoor ontstaat huidverstrakking en krijgt de huid nieuwe elasticiteit.

Wij vergelijken de huid altijd met een elastiekje die door zon, weersinvloeden etc zijn elasticiteit is kwijtgeraakt. Doormiddel van Hifu zorgen we dat dit elastiekje (de huid) weer zijn elasticiteit terug krijgt. 

Wanneer een HIFU behandeling?

Door invloeden zoals zon, hormonen, stress, vermoeidheid maar ook genen zien we dat de huid verslapt en rimpels zichtbaar worden. Ook wordt de zwaartekracht zichtbaar in het gezicht waardoor de kaaklijn minder zichtbaar wordt en de wangen gaan ‘hangen’. De HIFU behandeling biedt hiervoor uitkomst.  Mommy Skincare Clinic werkt met de Ultraformer III en wordt gezien als de Rolls Royce onder de hifu apparaten. Niet alleen kunnen wij de Ultraformer III ikn het gezicht plaatsen maar ook op het lichaam. Daarnaast wordt hij bij Mommy Skincare clinic de Ultraformer III gebruikt voor verschillende behandelingen, waaronder striae behandelingen, borstverslapping en cellulite.

De HIFU huidverstrakkende behandeling met de Ultraformer 3

De HIFU behandeling wordt uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten of artsen. De zone die behandeld wordt, wordt eerst voorzien van een dunne laag gel, waarna met de behandelkop stap voor stap het gehele gebied wordt behandeld. De behandeling wordt gedurende de behandeling gevoeliger gezien er steeds meer warmte opstapeling voelbaar is. 

Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden met de Ultraformer 3 HIFU?

In de basis kunnen alle lichaamsdelen behandeld worden. Per lichaamsdeel wordt een andere diepte ingesteld, om op de juiste plek in de huid effect te bereiken. Veel voorkomende gebieden zijn voornamelijk het gezicht, buik en benen. Daarnaast wordt de HIFU ingezet bij de behandeling voor borstverslapping, striae en cellulite.

HIFU bij zwangerschap

Gedurende de zwangerschap wordt behandeling met de HIFU afgeraden.

HIFU bij borstvoeding

Een HIFU-behandeling kan geen kwaad in de periode dat borstvoeding wordt gegeven. De behandeling voor borstverslapping met de Ultraformer II wordt echter niet uitgevoerd. Dit omdat we zien dat de borsten dan nog niet in hun oude/nieuwe vorm zijn terug gekomen.  

HIFU bij mannen

Het effect van de behandeling is niet enkel voorbehouden aan vrouwen. Het effect bij mannen is gelijk, echter zien we dat mannen vaak minder last hebben van hormonale huidverslapping. Wanneer door andere oorzaken de huid verslapt is, heeft de HIFU eenzelfde effectiviteit bij mannen als bij vrouwen.   

Voorbereiden op de HIFU behandeling

U kunt een half uur van te voren 2 paracetemollen innemen. Verder hoeft u zich niet voor te bereiden op de behandeling. Alle zorg wordt door onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten en artsen uitgevoerd. 

De nazorg

Doordat de hifu de opperhuid intact laat heeft u geen verdere nazorg nodig. Na de behandeling kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden. De behandeling heeft geen effect op verdere activiteiten. De warmte in de huid verdwijnt met een uur, waardoor u geen last heeft van de behandeling. Ook kunt u direct in de zon, mag u gelijk make-up dragen en bent u gelijk aantoonbaar. In veel gevallen zal zelfs het effect van de hifu tijdelijk (24 uur) zichtbaar zijn. 

HIFU behandeling voor en na; de resultaten

Direct na de huidverstrakking behandeling ziet u al een ‘instant resultaat’. De huid is verstrakt. Het ‘echte’ resultaat ziet u tussen de zes en acht weken. De huid is dan strakker en heeft veel meer elasticiteit en volume. Dit resultaat is voor langere tijd blijvend. Zie voor al behaalde resultaten de voor en na foto’s.

Even op een rijtje:

 • Maar liefst 6 koppen voor het gezicht
 • De Ferrari onder de HIFU apparaten
 • Collageen en elastine worden gestimuleerd
 • Onderhuid krijgt meer volume
 • Strakke en gladde huid
 • Geen hersteltijd nodig

Tarieven:

Gezicht:

 • Ogen €175,-
 • Onderkin / kaaklijn €275,-
 • Wangen, kaaklijn en kin €450,-
 • Hals €495,-
 • Decolleté €595,-
 • Volledig gezicht €595,-

Lichaam: 

 • Armen 495,
 • Buik vanaf 400,-
 • Bovenkant benen vanaf 500,-

HIFU Behandeling in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor uw huidverstrakking HIFU behandeling in Amsterdam IJburg.

Meer before & afters

Extra video’s over HIFU en huidverbetering

Veelgestelde vragen over de HIFU behandeling

Wat is een HIFU behandeling?

HIFU is een behandeling waarbij de onderhuid of dermis met ultrasoon geluid wordt behandeld. Tijdens het samenkomen van de geluidsgolven wordt de dermis verhit, waardoor deze samentrekt. Hierdoor ontstaat huidverstrakking en krijgt de huid weer een nieuwe elasticiteit.

Hoe snel resultaat na een HIFU behandeling?

De eerste resultaten van een HIFU behandeling zijn direct zichtbaar. Het eindresultaat ziet u tussen de zes en acht weken. De huis is dan verstrakt en heeft meer volume en elasticiteit. De resultaten houden voor langere tijd aan.

Is een HIFU behandeling effectief?

HIFU behandelingen zijn zeer effectief voor veel mensen die de tekenen van huidveroudering willen verminderen. De effectiviteit hangt over het algemeen af van verschillende factoren, waaronder leeftijd, huidtype en de mate van huidverslapping.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk, wel wordt de huid na verloop van tijd warmer, waardoor de huid licht branderig kan aanvoelen. 

Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden met HIFU?

Alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden met HIFU. Wel verschilt de behandeling per lichaamsdeel en wordt een andere diepte ingesteld om de juiste plek in de huid te kunnen bereiken. Het gezicht, de achterzijde van de boven armen, onderbuik en rug zijn veel voorkomende behandelgebieden. Daarnaast wordt HIFU gebruikt bij de behandeling van borstverslapping en striae.

Wat zijn de kosten van een HIFU behandeling?

De prijzen of kosten van een HIFU behandeling verschillen per behandelgebied. Onze tarieven zijn:

 • Ogen €175,-
 • Onderkin / kaaklijn €275,-
 • Wangen, kaaklijn en kin €495,-
 • Hals €495,-
 • Borsten totaal €995,- (1e behandeling €595,- 2e €400,-)
 • Decolleté €595,-
 • Volledig gezicht €595,-

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

We staan altijd klaar om je te helpen bij het uitzoeken van een passende behandeling.

Andere behandelingen

Ervaringen van onze klanten

icon google

Google

4.9/5rating star review
UITSTEKEND
47 recensies op
Mandy Kramer
15/02/2024
Hifu behandeling van mijn ogen, en gezicht gehad. Al na 1 behandeling duidelijk resultaat. Erg blij mee. Heel vriendelijke door de dames.
Harjot Singh
14/02/2024
Heel goed geholpen door Femke !
Anne Laureen
29/01/2024
Een mooie praktijk met mooie behandelingen, ik zou ze het liefst allemaal uitproberen. Veel aandacht voor de vrouw en begrip voor hoe zij zich kan voelen over eventuele veranderingen na het krijgen van kinderen. Je voelt je hierdoor begrepen! Ik kom zeker terug in de toekomst.
Alida Kerimova
20/01/2024
I had a great experience with Femke. She helped me remove stretched marks after pregnancy. She is very professional, knowledgeable and also a super kind and gentle person!
Regina Salvatori
14/12/2023
Loved the service provided by Femke, she is professional and the vibes are awesome. The results of the procedure are better than expected, she was also super kind helping me checking/redefining my skin care routine and gave me nice tips too. I will definitely come back when I need anything related to skin care. Thanks a lot for everything again :).
Der Der
05/12/2023
Ik heb al paar jaar last van beschadigd afgebroken haar. Ik heb veel producten gebruikt maar heeft niet geholpen. Begin november ben ik begonnen met de mesotherapie en heb tot nu 5 behandelingen gehad. Je ziet nu al het verschil! Mijn haar is eindelijk aan het terug groeien. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Daarnaast is Femke Waelen een hele vriendelijke specialist. Ze stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je.
Esther Xx
02/12/2023
Goedendag, Graag wilde ik een reactie plaatsen over hoe mijn ervaring is geweest bij mommy Skincare clinic. Allereerst wil ik zeggen dat ik Femke echt een geweldige lieve vrouw vind. Ze laat goed weten wat ze gaat doen en hoe het gevoel ongeveer zal zijn. Je voelt je echt fijn/op je gemak bij haar. Ik heb bij Femke de borst lift ondergaan. En wauw wat een resultaten heb ik behaald. Als persoon zelf, zie je jezelf natuurlijk dagelijks dus ik wist en dat zei Femke ook: je went snel aan je nieuwe lichaam. Je moet door foto’s er echt weer aan herinnert worden hoe het daarvoor was. Ook volg ik een coupeuse opleiding. Nu moesten mijn maten dus weer opgemeten worden en nu bleek daaruit dat mijn borsten 4 cm hoger zitten dus gelift zijn. Het was mijn geld dubbel en dwars waard ook omdat je er echt weer zelfverzekerder van word. Ik kan nog heel veel zeggen om te laten weten hoe blij ik er mee ben! Maar twijfel je net als wat ik deed en wil je net als mij niet onder het mes. Twijfel dan niet langer want dit gaat je echt helpen! Liefs Esther
Tonyali 1
24/11/2023
Super tevreden. Femke is heel duidelijk en legt je precies uit wat je kan verwachten van de behandeling. Ben nu al tevreden met de eerste behandeling van hifu zeker waard om hier heen te gaan. Hele leuke mooie dame die echt de tijd voor je neemt je geen valse hoop geeft maar zeker is van haar werk en wat ze doet. Ben echt blij dat ik haar heb gevonden vaste klant erbij 😊
Smahane
05/09/2023
Super lieve en behulpzame huidtherapeut! Mijn moeder heeft mesotherapie gehad en is goed geholpen.
Tracy Spacy
21/08/2023
Een hele fijne plek met fijne mensen. Femke vertelt stap voor stap wat ze doet en waarom. Ik heb dat als heel fijn ervaren.

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten