Ooglift zonder operatie

De ooglift zonder operatie is een behandeling met de Hifu. Hierbij wordt er warmte gegeven in verschillende huidlagen waardoor de elasticiteit verbetert en de huid gelift wordt. Door deze toe te passen onder de ogen, naast de ogen en bij de wenkbrauwen wordt niet alleen de oogopslag groter maar worden rimpels ook verminderd en wordt de huid verstevigd.

Before & after

De ogen zijn de vensters naar de ziel! Helaas worden die vensters nog wel eens verhuld door hangende oogleden. Tot nu toe was alleen een ooglidoperatie daar een oplossing voor. Bij de ooglid operatie wordt een deel overtollige huid verwijderd en de randen worden naar elkaar toegebracht. Hoewel een relatief kleine ingreep, is het niet voor iedereen weggelegd. De ooglift zonder operatie biedt daar een uitkomst. Zonder gebruik te maken van scalpels wordt de huid onder en boven het ooglid verstrakt, met een ‘open oogopslag’ als resultaat. 

Maak direct bij ons een vrijblijvende afspraak voor een ooglift behandeling!

Waarom de Ooglift zonder operatie behandeling?

De traditionele ooglift is een ingreep waarbij de overtollige huid weggesneden wordt. Hoewel een veel uitgevoerde ingreep, is de behandeling nooit zonder risico. Waarbij ontstekingen óf het niet meer goed sluiten van de ogen en/of littekens de belangrijkste risico’s zijn. 

Om deze risico’s uit te sluiten heeft Mommy Skincare Clinic de ‘ooglift zonder operatie’ ontwikkeld. Door het toepassen van de HIFU-behandeling met de Ultraformer 3, wordt de huid verstrakt vanuit het natuurlijk genezingsproces van de huid. Daarmee wordt een mooi resultaat behaald, zónder de risico’s van een traditionele ooglift.

Hoe ziet de ooglift zonder operatie behandeling er uit?

De ooglift zonder operatie is een behandeling met de Hifu. Hierbij wordt er warmte gegeven in verschillende huidlagen waardoor de elasticiteit verbetert en de huid gelift wordt. Door deze toe te passen onder de ogen, naast de ogen en bij de wenkbrauwen wordt niet alleen de oogopslag groter maar worden rimpels ook verminderd en wordt de huid verstevigd.

De huid wordt allereerst schoongemaakt waarna er een gel wordt aangebracht. Dan volgen de pulsen van de  hifu waarbij je warmte en een soort van schokjes/prikkels voelt in de huid. Zodra de pulsen voorbij zijn voel je alleen nog de warmte in de huid. Dit houdt gemiddeld 2 uur aan. De huid is wat rood na de behandeling. Dit is na  1 uur weer weg.

Zowel boven- als onderooglid tijdens ooglift zonder operatie behandeling 

Hoewel het woord ooglift doet vermoeden dat de ooglift zonder operatie enkel toe te passen is op de bovenoogleden, is dat niet het geval. Zowel de bovenkant van je ogen als onder de ogen wordt behandeld. De verstrakkende werking heeft zowel invloed op het bovenooglid/wenkbrauw als aan de onderkant van je ogen, waardoor de volledige oogopslag ‘opener’ en ‘frisser’ wordt en de huid minder rimpels vertoont in zowel open als gesloten houding.

Oogleden behandelen bij vrouwen en mannen 

Oogleden liften zonder operatie is niet alleen voorbehouden aan vrouwen. Ook mannen kunnen gebruik maken van deze behandeling. Het effect is daarbij gelijk aan het effect van de behandeling bij vrouwen, een opener en gladdere oogopslag.

Wanneer oogleden liften zonder operatie?

De ooglift zonder operatie is een succesvolle behandeling bij beginnende verslapping van de oogleden. Gevorderde of ernstige verslapping, zoals overhangende oogleden, kunnen helaas niet optimaal behandeld worden. Het is dus van belang om al in een vroeg stadium van hangende oogleden te starten met de behandeling, om te voorkomen dat de oogleden verder verslappen.

Voorbereiding en nazorg ooglift 

De ooglift behandeling vergt geen voorbereiding vanuit uw zijde. Onze huidtherapeuten zorgen voor een zorgeloze behandeling en een optimaal resultaat!

Na de behandeling mag er gelijk make up worden gedragen. We raden het af om de eerste 48 uur de huid te koelen of ijsbaden te nemen.

 Resultaten 

Hoewel de ooglift zonder operatie goede resultaten behaalt, zijn de resultaten niet vergelijkbaar met die van een operatieve ooglift. Beginnende verslapping van de oogleden wordt verbeterd, maar overhangende oogleden kunnen met deze behandeling niet verstrakt worden.

Te behalen resultaten door de ooglift behandeling

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen is afhankelijk van de indicatie en uw wens. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het resultaat is al zichtbaar na 1 behandeling, gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig. 

De huidtherapeut zal tijdens een intakegesprek uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan met u opstellen. 

Even op een rijtje:

  • Een ooglift/wenkbrauwlift zonder operatie
  • Vermindering van rimpels
  • Geen hersteltijd
  • Geen littekens
  • Huidverstrakking

Tarieven:

  • Hifu onder ogen en kraaienpootjes €175
  • Hifu ooglift bovenkant ogen en kraaienpootjes €175,-
  • Hifu onder- en bovenkant ogen en kraaienpootjes €295,-

Ooglift zonder operatie in Amsterdam.

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor ooglift te Amsterdam IJburg.

Meer before & afters

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

We staan altijd klaar om je te helpen bij het uitzoeken van een passende behandeling.

Andere behandelingen

Ervaringen van onze klanten

icon google

Google

4.9/5rating star review
UITSTEKEND
47 recensies op
Mandy Kramer
15/02/2024
Hifu behandeling van mijn ogen, en gezicht gehad. Al na 1 behandeling duidelijk resultaat. Erg blij mee. Heel vriendelijke door de dames.
Harjot Singh
14/02/2024
Heel goed geholpen door Femke !
Anne Laureen
29/01/2024
Een mooie praktijk met mooie behandelingen, ik zou ze het liefst allemaal uitproberen. Veel aandacht voor de vrouw en begrip voor hoe zij zich kan voelen over eventuele veranderingen na het krijgen van kinderen. Je voelt je hierdoor begrepen! Ik kom zeker terug in de toekomst.
Alida Kerimova
20/01/2024
I had a great experience with Femke. She helped me remove stretched marks after pregnancy. She is very professional, knowledgeable and also a super kind and gentle person!
Regina Salvatori
14/12/2023
Loved the service provided by Femke, she is professional and the vibes are awesome. The results of the procedure are better than expected, she was also super kind helping me checking/redefining my skin care routine and gave me nice tips too. I will definitely come back when I need anything related to skin care. Thanks a lot for everything again :).
Der Der
05/12/2023
Ik heb al paar jaar last van beschadigd afgebroken haar. Ik heb veel producten gebruikt maar heeft niet geholpen. Begin november ben ik begonnen met de mesotherapie en heb tot nu 5 behandelingen gehad. Je ziet nu al het verschil! Mijn haar is eindelijk aan het terug groeien. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Daarnaast is Femke Waelen een hele vriendelijke specialist. Ze stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je.
Esther Xx
02/12/2023
Goedendag, Graag wilde ik een reactie plaatsen over hoe mijn ervaring is geweest bij mommy Skincare clinic. Allereerst wil ik zeggen dat ik Femke echt een geweldige lieve vrouw vind. Ze laat goed weten wat ze gaat doen en hoe het gevoel ongeveer zal zijn. Je voelt je echt fijn/op je gemak bij haar. Ik heb bij Femke de borst lift ondergaan. En wauw wat een resultaten heb ik behaald. Als persoon zelf, zie je jezelf natuurlijk dagelijks dus ik wist en dat zei Femke ook: je went snel aan je nieuwe lichaam. Je moet door foto’s er echt weer aan herinnert worden hoe het daarvoor was. Ook volg ik een coupeuse opleiding. Nu moesten mijn maten dus weer opgemeten worden en nu bleek daaruit dat mijn borsten 4 cm hoger zitten dus gelift zijn. Het was mijn geld dubbel en dwars waard ook omdat je er echt weer zelfverzekerder van word. Ik kan nog heel veel zeggen om te laten weten hoe blij ik er mee ben! Maar twijfel je net als wat ik deed en wil je net als mij niet onder het mes. Twijfel dan niet langer want dit gaat je echt helpen! Liefs Esther
Tonyali 1
24/11/2023
Super tevreden. Femke is heel duidelijk en legt je precies uit wat je kan verwachten van de behandeling. Ben nu al tevreden met de eerste behandeling van hifu zeker waard om hier heen te gaan. Hele leuke mooie dame die echt de tijd voor je neemt je geen valse hoop geeft maar zeker is van haar werk en wat ze doet. Ben echt blij dat ik haar heb gevonden vaste klant erbij 😊
Smahane
05/09/2023
Super lieve en behulpzame huidtherapeut! Mijn moeder heeft mesotherapie gehad en is goed geholpen.
Tracy Spacy
21/08/2023
Een hele fijne plek met fijne mensen. Femke vertelt stap voor stap wat ze doet en waarom. Ik heb dat als heel fijn ervaren.

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten