Ooglift zonder operatie:Wel lift, geen operatie!

De ogen zijn de vensters naar de ziel! Helaas worden die vensters nog wel eens verhuld door hangende oogleden. Tot nu toe was alleen een ooglidoperatie daar een oplossing voor. Bij de ooglid operatie wordt een deel overtollige huid verwijderd en de randen worden naar elkaar toegebracht. Hoewel een relatief kleine ingreep, is het niet voor iedereen weggelegd. De ooglift zonder operatie biedt daar een uitkomst. Zonder gebruik te maken van scalpels wordt de huid onder en boven het ooglid verstrakt, met een ‘open oogopslag’ als resultaat. 

Maak direct bij ons een vrijblijvende afspraak voor een ooglift behandeling!

Waarom de Ooglift zonder operatie behandeling?

De traditionele ooglift is een ingreep waarbij de overtollige huid weggesneden wordt. Hoewel een veel uitgevoerde ingreep, is de behandeling nooit zonder risico. Waarbij ontstekingen óf het niet meer goed sluiten van de ogen en/of littekens de belangrijkste risico’s zijn. 

Om deze risico’s uit te sluiten heeft Mommy Skincare Clinic de ‘ooglift zonder operatie’ ontwikkeld. Door het toepassen van de HIFU-behandeling met de Ultraformer 3, wordt de huid verstrakt vanuit het natuurlijk genezingsproces van de huid. Daarmee wordt een mooi resultaat behaald, zónder de risico’s van een traditionele ooglift.

Hoe ziet de ooglift zonder operatie behandeling er uit?

De ooglift zonder operatie is een behandeling met de Hifu. Hierbij wordt er warmte gegeven in verschillende huidlagen waardoor de elasticiteit verbetert en de huid gelift wordt. Door deze toe te passen onder de ogen, naast de ogen en bij de wenkbrauwen wordt niet alleen de oogopslag groter maar worden rimpels ook verminderd en wordt de huid verstevigd.

De huid wordt allereerst schoongemaakt waarna er een gel wordt aangebracht. Dan volgen de pulsen van de  hifu waarbij je warmte en een soort van schokjes/prikkels voelt in de huid. Zodra de pulsen voorbij zijn voel je alleen nog de warmte in de huid. Dit houdt gemiddeld 2 uur aan. De huid is wat rood na de behandeling. Dit is na  1 uur weer weg.

Zowel boven- als onderooglid tijdens ooglift zonder operatie behandeling 

Hoewel het woord ooglift doet vermoeden dat de ooglift zonder operatie enkel toe te passen is op de bovenoogleden, is dat niet het geval. Zowel de bovenkant van je ogen als onder de ogen wordt behandeld. De verstrakkende werking heeft zowel invloed op het bovenooglid/wenkbrauw als aan de onderkant van je ogen, waardoor de volledige oogopslag ‘opener’ en ‘frisser’ wordt en de huid minder rimpels vertoont in zowel open als gesloten houding.

Oogleden behandelen bij vrouwen en mannen 

Oogleden liften zonder operatie is niet alleen voorbehouden aan vrouwen. Ook mannen kunnen gebruik maken van deze behandeling. Het effect is daarbij gelijk aan het effect van de behandeling bij vrouwen, een opener en gladdere oogopslag.

Wanneer oogleden liften zonder operatie?

De ooglift zonder operatie is een succesvolle behandeling bij beginnende verslapping van de oogleden. Gevorderde of ernstige verslapping, zoals overhangende oogleden, kunnen helaas niet optimaal behandeld worden. Het is dus van belang om al in een vroeg stadium van hangende oogleden te starten met de behandeling, om te voorkomen dat de oogleden verder verslappen.

Voorbereiding en nazorg ooglift 

De ooglift behandeling vergt geen voorbereiding vanuit uw zijde. Onze huidtherapeuten zorgen voor een zorgeloze behandeling en een optimaal resultaat!

Na de behandeling mag er gelijk make up worden gedragen. We raden het af om de eerste 48 uur de huid te koelen of ijsbaden te nemen.

 Resultaten 

Hoewel de ooglift zonder operatie goede resultaten behaalt, zijn de resultaten niet vergelijkbaar met die van een operatieve ooglift. Beginnende verslapping van de oogleden wordt verbeterd, maar overhangende oogleden kunnen met deze behandeling niet verstrakt worden.

Te behalen resultaten door de ooglift behandeling

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen is afhankelijk van de indicatie en uw wens. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het resultaat is al zichtbaar na 1 behandeling, gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig. 

De huidtherapeut zal tijdens een intakegesprek uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan met u opstellen. 

Ooglift zonder operatie in Amsterdam.

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor ooglift te Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Een ooglift/wenkbrauwlift zonder operatie
 • Vermindering van rimpels
 • Geen hersteltijd
 • Geen littekens
 • Huidverstrakking

Tarieven

Hifu onder ogen en kraaienpootjes €175
Hifu ooglift bovenkant ogen en kraaienpootjes €175,-
Hifu onder- en bovenkant ogen en kraaienpootjes €295,-

Voor en na: behaalde resultaten met de Ooglift zonder operatie behandeling

hifu huidverstrakking voorhifu huidverstrakking na
Ooglift zonder operatie voorOoglift zonder operatie na
Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello