Borstlift na verwijderen borstimplantaten (explantatie)

Er is veel over gezegd en geschreven: borstimplantaten! Jaren geleden heb je een keuze gemaakt: “Ik wil grotere borsten!”. Waar die keuze ook uit voortgekomen is, het resultaat is hetzelfde:

Borstverstrakking, borstlift, borstlift zonder operatie

Er is veel over gezegd en geschreven: borstimplantaten!

Jaren geleden heb je een keuze gemaakt: “Ik wil grotere borsten!”. Waar die keuze ook uit voortgekomen is, het resultaat is hetzelfde: grotere borsten door implantaten. 

Maar dan komt het voortschrijdend inzicht: “Zijn die implantaten nog wel zo goed voor mij?”

Die laatste vraag zien we steeds meer voorbij komen. Met name de gezondheidsaspecten van borstimplantaten spelen steeds vaker een rol bij de keuze om een explantatie te laten uitvoeren. Maar ook om esthetische redenen zien we steeds vaker vrouwen terug bij Mommy Skincare Clinic, die hun borstimplantaten hebben laten verwijderen.  

De keuze voor het al dan niet laten zetten én het verwijderen van borstimplantaten is een zéér persoonlijke. Het laten inbrengen van borstimplantaten heeft daarentegen een ontegenzeggelijk cosmetisch effect, waarbij vaak het zelfvertrouwen groeit. De keuze om een explantatie (het verwijderen van borstimplantaten) uit te laten voeren heeft misschien een nog wel veel groter cosmetisch effect. Niet alleen het effect aan de buitenkant van de kleding (minder borstvolume), maar zeker ook het effect onder de kleding.

Een borstimplantatie heeft namelijk als bijkomend effect een oprekking van de huid op de borsten. Zo lang de borstimplantaten blijven zitten, blijft de huid daar strak om gespannen staan. Bij het verwijderen van de borstimplantaten verliest de gehele borst vanzelfsprekend haar volume, waarbij de huid ook minder ‘vulling’ heeft om het strak te laten staan. Daarmee komt één van de meest voorkomende effecten van een explantatie om de hoek kijken: (huid)verslapping van de borsten! Het resultaat is vaak een laaghangende tepel, ‘theezakjes’ en/of ‘rimpelige’ huid. Niet iets waar je gelukkig van wordt als je in de spiegel kijkt óf als je met je partner in bed belandt!

Om jouw borsten toch weer terug in ‘shape’ te krijgen, heeft Mommy Skincare Clinic een behandelprotocol ontwikkeld speciaal voor jouw borsten na het verwijderen van borstimplantaten: de borstlift na explantatie

Door een combinatie van de standaard ‘borstlift zonder operatie’ én borst-suppletie weten we de borst weer strakker te krijgen, op natuurlijke wijze op te vullen én (afhankelijk van de cupmaat) te liften! 

Vanzelfsprekend worden jouw borsten niet meer zo groot als toen de implantaten er nog in zaten, maar jouw borsten worden zeker weer één van je ‘pluspunten’!

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Heb je een explantatie (borstimplantaat verwijdering) ondergaan en wil je weten wat wij voor jou en jouw borsten kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

Meer artikelen?

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten