Acne:Peeling

Je dacht dat na je pubertijd acne tot het verleden behoorde, maar dan is daar de zwangerschap of verandert je hormoonhuishouding opeens, waardoor je soms ook weer ‘puistjes’ krijgen.

Een stralende, egale huid

Gelukkig kunnen we deze goed behandelen door middel van peelings en een diepe reiniging van je huid. De combinatie van deze behandelingen zorgt ervoor dat je huid minder verstopt en dus schoner blijft. Poriën worden minder grof en slaan zodoende minder talg op. Gezamenlijk zorgt dit voor een sterke vermindering van jouw acne.

Om te voorkomen dat jouw huid over-reageert gebruiken wij speciale peelings die enkel de oppervlakte beïnvloeden, zonder dat bijvoorbeeld jouw pigment gestimuleerd wordt.

Uiteraard blijven wij contact met je houden, om te zorgen dat jouw huid ook na de behandeling optimaal blijft stralen!

Even op een rijtje:

  • Diepte reiniging van de huid
  • Minder grove poriën
  • Sterke vermindering van acne

Behandeling vanaf

150,00

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello