Huidverbetering zwangerschap:peeling

Huidverbetering zwangerschap: peeling, mesotherapie of Neopen behandeling

De huid heeft veel te lijden onder een zwangerschap. Hormonen oefenen een krachtige invloed uit op de huid, wat resulteert in vaak voorkomende oneffenheden, puistjes en/of een droge huid. Wij bieden een speciale 100% veilige zwangerschapsbehandelingen aan om deze huidproblemen aan te pakken, zodat je weer kunt stralen.

De zwangerschapshuid

De huid van zwangere vrouwen wordt beïnvloed door diverse interne en externe factoren. Naast de intensere impact van de zon, spelen ook hormonale veranderingen een grote rol. Met name oestrogeen en progesteron zijn verantwoordelijk voor significante veranderingen. Een droge huid, puistjes, pigmentatie en een verhoogde talgproductie zijn veelvoorkomende gevolgen van zwangerschap. Door middel van een milde zwangerschapsbehandelingen wordt de huid behandeld, waardoor deze zich vernieuwt en weer straalt als een babyhuidje.

Enkele feiten op een rij:

 1. 90% van de vrouwen ontwikkelt striae tijdens de zwangerschap.
 2. Bij 93% veranderen haren tijdens en na de zwangerschap
 3. 86% ontwikkelt pigmentveranderingen tijdens de zwangerschap
 4. Bij 89% veranderen de bloedvaatjes van de huid

Veel gezichtsbehandelingen worden tijdens de zwangerschap afgeraden. Dit komt doordat ze mogelijk de zwangerschap op een ongewenste manier kunnen beïnvloeden en omdat in sommige gevallen nog onvoldoende onderzoek is gedaan naar de effecten van bepaalde gezichtsbehandelingen op de zwangerschap. Uiteraard willen we geen enkel risico nemen in dit opzicht en zijn onze zwangerschapsbehandelingen 100% veilig.

Huidverbetering zwangerschap behandeling met patiënt consult

Huidverbetering tijdens zwangerschap 

Voorafgaand aan de behandelingen stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op om te bepalen welke behandeling het beste past bij de behoeften van jouw huid. Tijdens de peeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, gevolgd door het stapsgewijs aanbrengen van de peeling. Hierbij wordt de bovenste laag van de huid behandeld, wat resulteert in een snelle regeneratie van de huid.

Naast de peeling maken we ook gebruik van mesotherapie of microneedling om de huidstructuur en conditie te verbeteren, ook tijdens de zwangerschap. Tijdens deze behandelingen brengen we verschillende veilige werkstoffen in om de huid te vernieuwen. Dit resulteert in een beter gevoede en doorbloede huid, waardoor deze er strakker, egaler en gezonder uitziet. Onze prioriteit ligt bij een veilige behandeling van je huid, waardoor de kans op overreacties, zoals mogelijk bij andere behandelingen, minimaal is.

Skincare tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kan de conditie van je huid veranderen. Daarom is jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine extra belangrijk, niet alleen voor jou, maar ook voor de ontwikkeling van je kindje. Sommige werkzame stoffen kunnen namelijk in de bloedbaan terechtkomen. Wij staan klaar om je te adviseren over de juiste producten en ingrediënten voor gebruik tijdens jouw zwangerschap!

Nazorg: bescherm je huid na de behandeling

Na de behandeling is het verstandig om minimaal een week uit de zon te blijven. Ook daarna is het verstandig om de zon zo veel mogelijk te mijden, gezien tijdens de zwangerschap altijd de mogelijkheid bestaat van het ontstaan van melasma, oftewel zwangerschapsmasker. Bescherm het gezicht zodoende ook altijd met factor 50 na een behandeling.

Huidverbetering zwangerschap behandeling met patiënt

Voor en na: deze resultaten kun je verwachten

Na de behandeling straalt de huid weer als nooit tevoren. De oneffenheden zijn weg en wanneer de huid droog was, herstelt deze binnen een week tot een gezonde gevoede huid.

Behandeling van de zwangere huid in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor een zwangerschapspeeling in Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Zwangerschapspakket
 • Reiniging
 • Peeling voor de zwangere huid
 • Vitamine-boost
 • Behandeling specifiek voor de zwangere huid

Tarieven

Vanaf €125,-

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello