Huidverbetering zwangerschap

Je straalt, althans dat zegt iedereen om je heen, want je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Huidverbetering zwangerschap: peeling, mesotherapie of Neopen behandeling

De huid heeft veel te lijden onder een zwangerschap. Hormonen oefenen een krachtige invloed uit op de huid, wat resulteert in vaak voorkomende oneffenheden, puistjes en/of een droge huid. Wij bieden een speciale 100% veilige zwangerschapsbehandelingen aan om deze huidproblemen aan te pakken, zodat je weer kunt stralen.

De zwangerschapshuid

De huid van zwangere vrouwen wordt beïnvloed door diverse interne en externe factoren. Naast de intensere impact van de zon, spelen ook hormonale veranderingen een grote rol. Met name oestrogeen en progesteron zijn verantwoordelijk voor significante veranderingen. Een droge huid, puistjes, pigmentatie en een verhoogde talgproductie zijn veelvoorkomende gevolgen van zwangerschap. Door middel van een milde zwangerschapsbehandelingen wordt de huid behandeld, waardoor deze zich vernieuwt en weer straalt als een babyhuidje.

Enkele feiten op een rij:

  1. 90% van de vrouwen ontwikkelt striae tijdens de zwangerschap.
  2. Bij 93% veranderen haren tijdens en na de zwangerschap
  3. 86% ontwikkelt pigmentveranderingen tijdens de zwangerschap
  4. Bij 89% veranderen de bloedvaatjes van de huid

Veel gezichtsbehandelingen worden tijdens de zwangerschap afgeraden. Dit komt doordat ze mogelijk de zwangerschap op een ongewenste manier kunnen beïnvloeden en omdat in sommige gevallen nog onvoldoende onderzoek is gedaan naar de effecten van bepaalde gezichtsbehandelingen op de zwangerschap. Uiteraard willen we geen enkel risico nemen in dit opzicht en zijn onze zwangerschapsbehandelingen 100% veilig.

Huidverbetering tijdens zwangerschap 

Voorafgaand aan de behandelingen stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op om te bepalen welke behandeling het beste past bij de behoeften van jouw huid. Tijdens de peeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, gevolgd door het stapsgewijs aanbrengen van de peeling. Hierbij wordt de bovenste laag van de huid behandeld, wat resulteert in een snelle regeneratie van de huid.

Naast de peeling maken we ook gebruik van mesotherapie of microneedling om de huidstructuur en conditie te verbeteren, ook tijdens de zwangerschap. Tijdens deze behandelingen brengen we verschillende veilige werkstoffen in om de huid te vernieuwen. Dit resulteert in een beter gevoede en doorbloede huid, waardoor deze er strakker, egaler en gezonder uitziet. Onze prioriteit ligt bij een veilige behandeling van je huid, waardoor de kans op overreacties, zoals mogelijk bij andere behandelingen, minimaal is.

Skincare tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kan de conditie van je huid veranderen. Daarom is jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine extra belangrijk, niet alleen voor jou, maar ook voor de ontwikkeling van je kindje. Sommige werkzame stoffen kunnen namelijk in de bloedbaan terechtkomen. Wij staan klaar om je te adviseren over de juiste producten en ingrediënten voor gebruik tijdens jouw zwangerschap!

Nazorg: bescherm je huid na de behandeling

Na de behandeling is het verstandig om minimaal een week uit de zon te blijven. Ook daarna is het verstandig om de zon zo veel mogelijk te mijden, gezien tijdens de zwangerschap altijd de mogelijkheid bestaat van het ontstaan van melasma, oftewel zwangerschapsmasker. Bescherm het gezicht zodoende ook altijd met factor 50 na een behandeling.

Voor en na: deze resultaten kun je verwachten

Na de behandeling straalt de huid weer als nooit tevoren. De oneffenheden zijn weg en wanneer de huid droog was, herstelt deze binnen een week tot een gezonde gevoede huid.

Behandeling van de zwangere huid in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor een zwangerschapspeeling in Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

  • Zwangerschapspakket
  • Reiniging
  • Peeling voor de zwangere huid
  • Vitamine-boost
  • Behandeling specifiek voor de zwangere huid

Tarieven

Vanaf €125,-

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

We staan altijd klaar om je te helpen bij het uitzoeken van een passende behandeling.

Andere behandelingen

Ervaringen van onze klanten

icon google

Google

4.9/5rating star review
UITSTEKEND
47 recensies op
Mandy Kramer
15/02/2024
Hifu behandeling van mijn ogen, en gezicht gehad. Al na 1 behandeling duidelijk resultaat. Erg blij mee. Heel vriendelijke door de dames.
Harjot Singh
14/02/2024
Heel goed geholpen door Femke !
Anne Laureen
29/01/2024
Een mooie praktijk met mooie behandelingen, ik zou ze het liefst allemaal uitproberen. Veel aandacht voor de vrouw en begrip voor hoe zij zich kan voelen over eventuele veranderingen na het krijgen van kinderen. Je voelt je hierdoor begrepen! Ik kom zeker terug in de toekomst.
Alida Kerimova
20/01/2024
I had a great experience with Femke. She helped me remove stretched marks after pregnancy. She is very professional, knowledgeable and also a super kind and gentle person!
Regina Salvatori
14/12/2023
Loved the service provided by Femke, she is professional and the vibes are awesome. The results of the procedure are better than expected, she was also super kind helping me checking/redefining my skin care routine and gave me nice tips too. I will definitely come back when I need anything related to skin care. Thanks a lot for everything again :).
Der Der
05/12/2023
Ik heb al paar jaar last van beschadigd afgebroken haar. Ik heb veel producten gebruikt maar heeft niet geholpen. Begin november ben ik begonnen met de mesotherapie en heb tot nu 5 behandelingen gehad. Je ziet nu al het verschil! Mijn haar is eindelijk aan het terug groeien. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Daarnaast is Femke Waelen een hele vriendelijke specialist. Ze stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je.
Esther Xx
02/12/2023
Goedendag, Graag wilde ik een reactie plaatsen over hoe mijn ervaring is geweest bij mommy Skincare clinic. Allereerst wil ik zeggen dat ik Femke echt een geweldige lieve vrouw vind. Ze laat goed weten wat ze gaat doen en hoe het gevoel ongeveer zal zijn. Je voelt je echt fijn/op je gemak bij haar. Ik heb bij Femke de borst lift ondergaan. En wauw wat een resultaten heb ik behaald. Als persoon zelf, zie je jezelf natuurlijk dagelijks dus ik wist en dat zei Femke ook: je went snel aan je nieuwe lichaam. Je moet door foto’s er echt weer aan herinnert worden hoe het daarvoor was. Ook volg ik een coupeuse opleiding. Nu moesten mijn maten dus weer opgemeten worden en nu bleek daaruit dat mijn borsten 4 cm hoger zitten dus gelift zijn. Het was mijn geld dubbel en dwars waard ook omdat je er echt weer zelfverzekerder van word. Ik kan nog heel veel zeggen om te laten weten hoe blij ik er mee ben! Maar twijfel je net als wat ik deed en wil je net als mij niet onder het mes. Twijfel dan niet langer want dit gaat je echt helpen! Liefs Esther
Tonyali 1
24/11/2023
Super tevreden. Femke is heel duidelijk en legt je precies uit wat je kan verwachten van de behandeling. Ben nu al tevreden met de eerste behandeling van hifu zeker waard om hier heen te gaan. Hele leuke mooie dame die echt de tijd voor je neemt je geen valse hoop geeft maar zeker is van haar werk en wat ze doet. Ben echt blij dat ik haar heb gevonden vaste klant erbij 😊
Smahane
05/09/2023
Super lieve en behulpzame huidtherapeut! Mijn moeder heeft mesotherapie gehad en is goed geholpen.
Tracy Spacy
21/08/2023
Een hele fijne plek met fijne mensen. Femke vertelt stap voor stap wat ze doet en waarom. Ik heb dat als heel fijn ervaren.

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten