5 Tips voor het krijgen van een strakkere huid

We willen allemaal het liefst die gladde, strakke huid krijgen van toen we 20 waren. En hem daarna vooral houden. Minus de acné die daar ooit mee gepaard ging, maar dat vergeten we maar snel weer.

Strakkere huid krijgen

We willen allemaal het liefst die gladde, strakke huid krijgen van toen we 20 waren. En hem daarna vooral houden. Minus de acné die daar ooit mee gepaard ging, maar dat vergeten we maar snel weer.

In deze blog nemen we je mee in de 5 tips voor het behouden van je strakke huid:

 

1. Als de zon schijnt: smeren!

Dit is de beste gratis tip die we je kunnen geven. De zon heeft ontzettend veel invloed op onze huid. Hoewel we er een lekker zomers tintje van krijgen, zorgt de zon onderhuids voor meer schade dan wij weten. In eerste instantie heb je dat minder in de gaten met betrekking tot je strakke huid, maar op termijn zorgt de zon voor een versnelde afbraak van jouw elastine en collageen, waardoor je huid steeds meer gaat hangen.

 

2. Nogmaals: smeren!

Alleen deze keer met een goeie dag- en nachtcrème. Door je huid van buitenaf goed te voeden zorg je dat die voldoende gehydrateerd blijft. En een gehydrateerde huid is een strakke huid!

 

3. Slik supplementen met collageen en elastine.

Zoals we in tip 1 al omschrijven, maakt de zon jouw collageen en elastine stuk. Gelukkig kan het lichaam dat wel weer deels herstellen, zolang het voldoende voedingsstoffen daarvoor binnen krijgt. Hoewel we collageen en elastine ook deels krijgen uit onze voeding, kan het geen kwaad om extra supplementen te slikken. Deze kun je online vinden. Wij zelf raden daarbij de supplementen van Nurin aan, omdat we daar de kwaliteit van kennen.

 

4. Rollen, rollen, rollen!

Met een dermaroller zorg je dat je kleine gaatje in de huid maakt. Reactie van jouw huid: herstellen en een beetje meer! De kleine gaatjes stimuleren de bloeddoorstroming van je huid en zorgen dat je lichaam extra aandacht aan dit gebied geeft met het toekennen van jouw herstelstoffen. Wanneer je dit ook nog aanvult met een goed serum krijg je een prachtig resultaat. Let wel op: serums zijn niet allemaal geschikt om te gebruiken met dermaroller, vraag daarom je huidtherapeut voor advies!

 

5. De huidtherapeut: is dit reclame, natuurlijk!

Maar zeer zeker ook een gedegen advies! Als huidtherapeuten in het verbeteren van jouw huid. Zeker wanneer door de jaren heen jouw huid niet de juiste zorg heeft gekregen kunnen wij zorgen dat je weer jaren jongen naar jezelf kijkt in de spiegel. Door onder andere behandelingen met een HIFU (Bij Mommy Skincare Clinic wordt de Ultraformer III gebruikt, zoek maar eens op) en mesotherapie wordt je huid weer zodanig gevoed en gestimuleerd dat je binnen een aantal weken huidverstrakking als resultaat ziet.

Wil jij een strakkere hals, geen ‘zakken’ onder je ogen of ingevallen wangen, volg dan de eerste 4 tips op, maar wil je toch net dat beetje extra, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak: zie tip 5 !

 

Meer artikelen?

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten