Gratis intake

Wij vinden het belangrijk dat wij een advies geven dat afgestemd is op jouw wensen en vragen. Daarom plannen wij altijd eerst een kosteloze intake in.
Hierin nemen wij alle tijd om samen te kijken naar jouw vraag en wat jij voor verwachtingen hebt. Wij bespreken de mogelijkheden om jou een duidelijk beeld te geven wat je kan verwachten op het gebied van het resultaat, de behandeling en waar je eventueel rekening mee moet houden na een behandeling.

Je verlaat onze deur niet voordat alles duidelijk is en je geen vragen meer hebt. Ons streven is dat je jezelf bij ons veilig voelt en dan we er samen voor zorgen dat jouw wensen met betrekking tot je huid waar gemaakt worden.

Aan het einde van de gratis intake is het vrij om, al dan niet, een afspraak in te plannen voor een behandeling. Mocht je van ver komen en je hebt interesse om direct een behandeling uit te laten voeren, dan is het ook mogelijk om op dezelfde dag van de intake de behandeling al in te plannen. Daarnaast is het ook mogelijk om het intakegesprek telefonisch in te plannen, geef dit aan bij het invullen van het contactformulier.

Je verlaat onze deur niet voordat alles duidelijk is en je geen vragen meer hebt. Ons streven is dat je jezelf bij ons veilig voelt en dan we er samen voor zorgen dat jouw wensen met betrekking tot je huid waar gemaakt worden.

Aan het einde van de gratis intake is het vrij om, al dan niet, een afspraak in te plannen voor een behandeling. Mocht je van ver komen en je hebt interesse om direct een behandeling uit te laten voeren, dan is het ook mogelijk om op dezelfde dag van de intake de behandeling al in te plannen.

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello