Over Mommy Skincare Clinic

What’s in a name?! De Mommy Skincare Clinic richt zich in het bijzonder op moeders, pril na de eerste zwangerschap óf juist ervaren met de kinderen al lang uit huis. Maar wij sluiten niemand uit, vrouw en niet moeder, voel je welkom. En ook vaders (of mannen in het algemeen) met uitdagingen in hun uiterlijk, mogen zich bij ons welkom voelen.

Waarom nou speciaal voor moeder? Vrouwen in het algemeen, en zeker ook moeders kunnen terecht bij verschillende huidprofessionals, van schoonheidsspecialisten tot plastisch chirurgen. Allen specialisten op hun vakgebied, zoals ook wij.

Maar wij specialiseren ons juist op moeders en hun uitdagingen. Waarbij de combinatie van huidtherapie en haartherapie zorgt voor een pakket behandelingen die dekkend zijn voor alle uitdagingen die moeders en vrouwen in het algemeen tegen komen. Van haaruitval en borstverslapping na de zwangerschap, huidverslapping gedurende de menopauze, acné door hormoonschommelingen tot striae door versnelde borst- en/of buikgroei.

We care for those who care! Mogen wij ook voor jou zorgen?

Volg ons op Social media

/mommy_skincareclinic

/MommySkincareClinic

/MommySkincareClinic

by Femke Waelen

Femke is de naamgever en eerste behandelaar binnen de Mommy Skincare Clinic. Binnen de meer dan 15 jaar die zij actief is binnen de cosmetische branche heeft haar professionele ontwikkeling altijd voorop gestaan. Waar zij naar de havo is begonnen als schoonheidsspecialiste heeft zij zich daarna gediplomeerd als huidtherapeut waarnaar zij is doorgegroeid als één van Nederlands topspecialisten op het gebied van huidverbetering en de behandeling van haaruitval.

Femke heeft bij vooraanstaande klinieken gewerkt waaronder het nationaal huidcentrum en heeft vanaf 2017 het management gevoerd over de Amsterdamse vestiging van Acura Medisch Centrum. Na haar eigen zwangerschap heeft zij haar focus verlegd naar de behandeling van moeders, waarbij ze gebruikt maakt van de nieuwste methoden en behandelingen. Intrinsiek gemotiveerd om haar eigen uitdagingen aan te gaan, weet ze dus ook welke uitdagingen vrouwen hebben na een zwangerschap.

Naast specialist is Femke een ondernemer in hart en nieren. Met de eerste kliniek op Amsterdam Ijburg maakt zij een start met gespecialiseerde klinieken, welke door heel Nederland vrouwen zullen helpen weer te stralen

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Mommy Skincare Clinic

Pampuslaan 114
1087 LA Amsterdam
✆ +31 (0)85 0604349
✉ info@mommyskincareclinic.nl

Openingstijden:

zondag Gesloten
maandag 09:00–18:00
dinsdag 09:00–18:00
woensdag Gesloten
donderdag 10:00–21:00
vrijdag 09:00–18:00
zaterdag Gesloten
Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello