Over Mommy Skincare Clinic

What’s in a name?! De Mommy Skincare Clinic richt zich in het bijzonder op moeders, pril na de eerste zwangerschap óf juist ervaren met de kinderen al lang uit huis. Maar wij sluiten niemand uit, vrouw en niet moeder, voel je welkom. En ook vaders (of mannen in het algemeen) met uitdagingen in hun uiterlijk, mogen zich bij ons welkom voelen.

Waarom nou speciaal voor moeder? Vrouwen in het algemeen, en zeker ook moeders kunnen terecht bij verschillende huidprofessionals, van schoonheidsspecialisten tot plastisch chirurgen. Allen specialisten op hun vakgebied, zoals ook wij.

Maar wij specialiseren ons juist op moeders en hun uitdagingen. Waarbij de combinatie van huidtherapie en haartherapie zorgt voor een pakket behandelingen die dekkend zijn voor alle uitdagingen die moeders en vrouwen in het algemeen tegen komen. Van haaruitval en borstverslapping na de zwangerschap, huidverslapping gedurende de menopauze, acné door hormoonschommelingen tot striae door versnelde borst- en/of buikgroei.

We care for those who care! Mogen wij ook voor jou zorgen?

Volg ons op Social media

/mommy_skincareclinic

/MommySkincareClinic

/MommySkincareClinic

Vrouw oog strakke huid

by Femke Waelen

Ik ben Femke Waelen, huidtherapeut, haarspecialist, moeder van een mooi zoontje en gelukkig getrouwd. Ik heb vele jaren gewerkt voor verschillende grote klinieken. Maar toen er een kleintje in mijn buik groeide, groeide ook het idee om speciaal voor mamma’s een kliniek te starten. Want ik merkte dat tijdens, maar ook na de zwangerschap mijn lichaam een hele transformatie had ondergaan. Mijn buik en mijn borsten groeide maar ik zag ook dat ik door hormonen pigmentvlekken kreeg en mijn haar viel uit na de zwangerschap. Dit was het moment waarbij ik zeker wist dat ik wat voor deze vrouwen wilde betekenen.

Daarom richtte ik Mommy Skincare Clinic op waar jij centraal staat! Of je nou moeder bent of niet, iedereen met haar- en huid problemen kan bij mij terecht. Voor mij is het de uitdaging om jou weer back in shape te krijgen, of dat nou gaat om striae, haaruitval of borstverslapping, ik pak dat aan met resultaat. Want mommy’s helpen mommy’s.

Schoonheid is ook “goede dingen doen”…

Waar ik bezig ben met uiterlijke schoonheid zit ‘schoonheid’ ook in goede dingen doen, vandaar dat ik ambassadeur ben van de Nederlandse Haarstichting. Ik heb zelf een bos haar en dat is altijd mijn trademark geweest. Toen dit uitviel na de zwangerschap, vond ik dit toch best een shock. Gelukkig is dit terug gekomen mede dankzij mesotherapie, maar ik kan me niet voorstellen dat ik kale plekken zou hebben. De Nederlandse Haarstichting richt zich erop om mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten voor te lichten, te helpen en bij te staan. En als kliniek helpen wij hen door deze mensen te behandelen en te adviseren. Zo helpen we elkaar.

by Douwina Hildebrand – Van de Peppel

Ik ben Douwina Hildebrand – Van de Peppel en ben werkzaam bij Mommy Skincare Clinic. Ik ben in 2008 afgestudeerd als huidtherapeut. Na mijn studie heb ik op verschillende vooraanstaande werkplekken als huidtherapeut gewerkt. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de praktijk wilde ik mijn kennis overbrengen aan beginnende beroepsbeoefenaars. Daarom ben ik 5 jaar geleden gestart als Docent aan de Haagse Hogeschool voor de opleiding huidtherapie.

Naast deze baan wil ik mensen blijven behandelen en praktijkervaring blijven opdoen vandaar dat ik bij Mommy Skincare Clinic ben gestart. Femke en ik hebben zijn samen gestart met de opleiding huidtherapie. We kennen elkaar goed en dat maakt de samenwerking erg fijn. Ik leg me vooral toe op cosmetische behandelingen en werk daarmee graag met de nieuwste technieken en middelen. Ik hoop jullie graag in mijn behandelstoel te zien!

by Annabel Pasterkamp

Ik ben Annabel Pasterkamp en ben werkzaam als huidtherapeut bij Mommy Skincare Clinic. Ik ben begonnen als allround schoonheidsspecialiste en wist toen al dat in dit vakgebied mijn passie lag. Omdat ik mijzelf wilde verdiepen en ontwikkelen ben ik huidtherapie gaan studeren en heb ik daarnaast bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan. Hierdoor kon ik mijn cosmetische achtergrond combineren en verdiepen met het medische huidtherapeutische vak, wat ik nu al een aantal jaar met heel veel plezier doe! 

Precisie, kwaliteit en het uiteindelijke resultaat van de behandelingen die wij toepassen vind ik enorm belangrijk. Bij Mommy Skincare clinic focussen wij ons op het samenstellen van gepersonaliseerde behandelingen voor het verbeteren van verschillende huid- en haarproblemen. Samen kijken wij naar wat de best passende behandeling is voor jou. Geen huid is hetzelfde en moet dan ook op deze manier behandeld worden.  Iedereen kan bij ons terecht!

Skincare kliniek stoel

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello