Vacature Specialist Huidtherapie / Huidtherapeut

Als Huidtherapeut ben je medisch of cosmetisch bezig om mensen te helpen met hun uitdagingen op huidgebied. De oorzaak daarvan is voor jou niet van belang, het resultaat van jouw behandeling des te meer. Trots zijn op een vakgebied en specialisme dat maar in enkele landen ter wereld voorkomt, maar waar ó zo veel geluk mee te realiseren is bij jouw patiënten en cliënten. Zonder meer iets waarvoor je jezelf een klopje op de schouder mag geven.

Geïnteresseerd? Stuur direct je cv en motivatie naar info@mommyskincareclinic.nl óf bel óf stuur een bericht in welke vorm dan ook naar 06-40208408 (van onze marketing/HR/recruitment-manager Ron).

Volg ons op Social media

/mommy_skincareclinic

/MommySkincareClinic

/MommySkincareClinic

Vrouw oog strakke huid

Wat wil jij als huidtherapeut nog bereiken?

Wij denken dat jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Nieuwe behandelingen onder de knie krijgen. Aan de voorkant van ontwikkelingen binnen de huidtherapie staan én die ontwikkelingen zelf creëren. 

Wij denken dat jij kwaliteit boven kwantiteit wilt plaatsen, dus liever een kwartier langer met een cliënt het gesprek voert over hoe hij of zij zich voelt, dan haasten om maar de volgende cliënt in de stoel te krijgen. 

Wij denken dat jij wilt werken met ‘high-end’ clientèle. Dus, leuke gesprekken, verrassende achtergronden en nieuwe kansen die zich voordoen uit jouw klantrelaties. 

Wij denken dat jij mee wil groeien in de organisatie. Of dat nu is in jouw passie als foto-/videograaf en social media topper is, óf als aankomend kliniekmanager (subtiele hint, die gaan we nodig hebben met de huidige groeiplannen), óf juist als commerciële aanjager van nieuwe behandelingen, óf “you tell us”.

Hoe helpen wij jou daar in?

Femke Waelen is de drijvende kracht achter Mommy Skincare Clinic. En een kracht op zichzelf, als zeggen we dat zelf. Door haar ervaring als huidtherapeut, docent én ondernemer heeft zij Mommy Skincare Clinic naar het voorfront van de ontwikkeling binnen huidtherapie gebracht. Unieke behandelingen voor striae, borstverslapping en huidverslapping zijn daar een aantal voorbeelden van.

Daarmee is Mommy Skincare Clinic, en Femke zelf, een bekende naam geworden binnen de huidtherapie en ver daar buiten. 

En kwaliteit, dat groeit! Zodoende groeit onze kliniek hard, maar gecontroleerd.

En daar kunnen wij jou helpen in wat jij wilt! 

 • Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen in onze specialismen, maar zeker ook om jouw eigen behandelingen te ontwikkelen in samenspraak met Femke;
 • We hebben een beleid dat tijd en aandacht voor cliënten de basis is van een behandeling: geen gestress en gehaast!;
 • Door het segment waarin wij actief zijn, behandel je vaak cliënten die ook echt een mooi verhaal hebben tijdens de behandeling;
 • Onze ambitie is groot, zowel in de huidige praktijk in Amsterdam, als voor nieuwe vestigingen of overnames van bestaande praktijken. Kansen genoeg voor jouw professionele ontwikkeling binnen of buiten het operationele huidtherapeutisch vlak!

Wat bieden wij jou voor jouw ontwikkeling?

 • Contract? Ergens tussen de 16 en 32 uur, wat past jou het beste?;
 • Salaris? Jazeker, wij hebben geen salarishuis, dus binnen het redelijke komen we daar zeker aan uit;
 • Vakantiedagen? Ook die kennen we, zonder genoeg rust kun jij geen kwaliteit leveren. Hoeveel? Laten we dat toespitsen op jouw behoefte! (Uiteraard ook binnen het redelijke);
 • Opleidingen? Jawel! Intern uiteraard door Femke zelf, maar extern ook door bijvoorbeeld de dames van Huyd óf de trainingen van Toskani in Barcalona (heel vervelend);
 • Werktijden? Die hebben we, maar daarin zit zeker ruimte, zodat jij werkt op voor jou de best passende tijden;
 • Groei en ontwikkeling? Yes, maar niet gaan klagen als je teveel kansen krijgt hè!;
 • Vergeten we nog iets? Zonder twijfel, laat het ons weten en we denken graag samen met jou hoe we dat mooi vorm kunnen geven!;
 • Freelancer? Dat kan, tot 16 uur per week. En ook daar komen we er samen wel uit!

Lijkt ons aanbod goed te passen bij jouw wensen? Stuur dan heel ouderwets je cv en motivatie naar info@mommyskincareclinic.nl óf bel óf stuur een bericht in welke vorm dan ook naar 06-40208408 (van onze marketing/HR/recruitment-manager Ron) om je vragen te stellen of gewoon kennis te maken.


  Skincare kliniek stoel
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello