Hoop doet leven, op naar een stralende zomer!

Menig schrijver, blogger, beauty-professional of talkshow-host heeft er al over geschreven. De ellende die Corona heet. Ook wij hebben er al meerdere onderwerpen aan besteed. Maar deze keer gaan we

zomerhuid

Menig schrijver, blogger, beauty-professional of talkshow-host heeft er al over geschreven. De ellende die Corona heet. Ook wij hebben er al meerdere onderwerpen aan besteed. Maar deze keer gaan we in op de hoop, de hoop van een stralende zomer!

Corona of niet, de lente zit alweer in de lucht. En daarmee, de natuurlijke drang om weer meer buiten te zijn, die verstikkende kleding af te werpen en weer te genieten van alle mooie dingen om ons heen. Alles om ons heen straalt straks weer, jij ook weer?

Om de zomer stralend in te gaan, geven we je graag een paar tips mee om weer optimaal stralend voor de dag te komen.

Tip 1 Hydrateer je droge huid

Om te beginnen, hoe kom je van die droge huid af? In de winter dragen we veel warme kleding die er samen met het gure weer voor zorgt dat onze huid meer uitdroogt dan we zouden willen. Hoewel we graag geloven dat lotions en zalfjes de huid snel herstellen, begint echt herstel van een droge huid van binnen uit.

Vitamines en mineralen vormen daar de ‘bron van de jeugd’, in aanvulling op je dagelijkse vitamines kun je collageen suppletie gebruiken, bijvoorbeeld heerlijk in je smoothie of yoghurtje.  Collageen geeft stevigheid aan je huid, je nagels en je haren én het laat je huid weer optimaal stralen.

De invloed van de wintermaanden op je gezichtshuid

Ons gezicht heeft extra te verduren in de donkere maanden van het jaar: regen, sneeuw, gure wind, allemaal hebben ze invloed op onze gezichtshuid. Of het nu de rimpels zijn die dieper zijn geworden, pigmentvlekken die donkerder zijn geworden of dat je huid ruw en uitgedroogd is. Ook hier geldt dat vitamines en mineralen de basis vormen.

Tip 2 Wissel je gezichtscrèmes af

Wissel je crèmes eens af met andere crèmes, we eten toch ook  niet elke dag hetzelfde? Gebruik vooral producten waar Hyaleronzuur in zitten, dit houdt namelijk vocht vast in onze huid waardoor die minder uitdroogt.

Tip 3 Ga voor een TCA-peeling behandeling

Als je echt je huid wilt verbeteren maar vooral ook wilt vernieuwen kom dan langs bij Mommy Skincare Clinic voor een TCA-peeling behandeling. Deze peeling zorgt voor een prachtig gladde, strakke en stralende huid met minder pigment omdat je letterlijk een nieuwe huid krijgt. Dit houd wel in dat je de eerste 8 dagen moet herstellen maar het is het waard. Om je huid van binnenuit beter te voeden combineren we dit met een meso-therapie behandeling. Deze brengt vitaminen en mineralen in je huid op precies de plek waar ze nodig zijn. Resultaat: een volle, gezonde en stralende huid!

Een frisse en stralende zomerhuid

In de winter zie je het gelukkig wat minder, maar met de luchtigere kleding en bikini’s komt de striae toch weer in het zicht. Voor velen geen enkel probleem, voor anderen, des te meer. Het is een teken dat ergens op ons lichaam, onze huid te weinig rek meer over heeft gehad in een periode van snelle groei waardoor het bindweefsel scheurt.

Lang niet alle striae komt voort vanuit een zwangerschap. Puberale groei, zowel bij jongens als bij meisjes, zorgt vaak voor vormen van striae op de billen, bovenbenen, armen en (bij meisjes) de borsten. Ook spiergroei door intensief trainen kan er voor zorgen dat striae zich over ontwikkelde spieren gaat tentoonstellen. Lees bij interesse vooral even onze blog over striae en het tienerlichaam

Helaas is een huis-tuin-en-keuken-middeltje niet voor handen bij de behandeling van striae. Gelukkig kunnen wij er bij Mommy Skincare Clinic wél iets mee. Door onze eigen ontworpen behandelmethode weten wij zeer goede resultaten te behalen, bij zowel lichte als zeer zware vormen van striae. Wil je daar meer over weten, kijk dan vooral op onze striae-pagina.

Met bovenstaande tips kun jij weer stralend het zonnige weer tegemoet! Wij wachten met smart op de eerste warme zonnestralen!

Kom je ook eens bij Mommy Skincare Clinic in Amsterdam IJburg langs voor een gratis consult?

Meer artikelen?

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten