Huidverbetering:Mesotherapie

Zwangerschap, roken, ongezond eten of de jaren… Wat het ook is, onze huid heeft naarmate we ouder worden te lijden. We doen er van alles tegen met lotions, crèmes en oliën, maar helaas blijven die erg oppervlakkig en wordt maar 3% van de actieve bestanddelen opgenomen door de huid.

Binnen no time een stralende huid

De skinboosters van de Mesotherapie worden daarentegen voor 100% opgenomen doordat ze oppervlakkig in de huid geïnjecteerd worden.

De natuurlijke vitaminen en mineralen zorgen dat de huid zichzelf van binnenuit herstelt met een strakkere, stralendere huid als resultaat.

Welke indicaties wij met de Mesotherapie behandelen?

 • Kraaienpootjes (weet je wel: die lachrimpels);
 • Grauwe/doffe huid;
 • Donkere kringen onder de ogen (iets met slaaptekort);
 • Verslapte huid (alles verslapt, behalve je tandvlees);
 • Bovenlip rimpels (de befaamde ‘barcode’).

Met 4 behandelingen (om de week) laten wij jou weer stralen! En dat ook nog zonder hersteltijd.

Mesotherapie gezicht

Er worden voedingsstoffen in de huid gebracht doormiddel van een mesogun. Afhankelijk van de wensen wordt er een keuze gemaakt uit verschillende ampullen, zoals voor huidverstrakking, hydratatie of verminderen van rimpels. De mesogun maakt kleine gaatjes in de huid waardoor je huid na de behandeling ongeveer  2-4 uur rood is.

Wij adviseren de eerste 12 uur geen make-up te dragen. Voor het beste resultaat nodigen we je graag 4 keer uit in de kliniek. De behandelingen vinden 1 keer in de 2 weken plaats. Mesotherapie is ook een fantastische behandeling ter onderhoud!

Even op een rijtje:

 • Skinboosters
 • Natuurlijke vitaminen en mineralen
 • Strakkere, stralendere huid
 • 4 behandelingen
 • Geen hersteltijd nodig
 • Prijzen zijn inclusief €65,- aan producten

Tarieven

1 behandeling vanaf €125,-
Ogen 4 behandelingen €540,-
Gezicht 4 behandelingen €695,-

Behaalde resultaten met de Mesotherapie gezichtsbehandeling

Mesotherapie huidverbeteringsbehandeling

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello