De Mommy Make-Over

De eerste jaren zijn tropenjaren, dat weten we allemaal! 

Het begint met korte, gebroken nachten en gaat door in non-stop achter je lieveling aanlopen om op te ruimen, tanden te poetsen en kleren aan te trekken. 

Maarrrr… er is licht aan het einde van de tunnel, de kleine man of meid gaat naar school toe en eindelijk komt er wat meer structuur in je leven! En tijd voor jezelf!

Je kijkt in de spiegel en bedenkt je dat het zo toch echt niet meer kan. Het is tijd voor een dagje shoppen, jezelf weer eens helemaal in het nieuw steken. En dan niet als moeder, maar als de mooie vrouw die je weet dat bent! Heerlijk een dag voor jezelf, met (of zonder) vriendinnen om je weer even echt jezelf te voelen!

Maar onder die kleding voel je je na 4 jaar baby-peuter-dreumes-kleuter ook niet meer helemaal jezelf. En ook daar wil je weer naar jezelf kijken en jouw innerlijke godin zien stralen. Daar komt de mommy make-over om de hoek kijken. 

Afhankelijk van waar jij je aan stoort, bouwen wij een mooie mommy make-over voor jou op. Is het je striae die je wil verwijderen, dat laatste ‘flubbertje’ dat je maar niet kwijt lijkt te raken, of wil je je borsten liften, zodat je ze toch weer wat prominenter terugziet in dat nieuwe shirtje met ‘iets’ dieper decolleté, dat je vriendinnen je aangepraat hebben? Bij Mommy Skincare Clinic behandelen we jouw uitdagingen afgestemd op jouw wensen. En dat combineren we natuurlijk met een paar mooie behandelingen voor jouw gezicht

Voor jij het weet draaien alle kopjes zich naar jou om als jij bij het schoolplein aan komt lopen! Jaloerse blikken van de vrouwen en bewonderende blikken van de mannen, zoals je altijd gewend was! En dat afgetopt met die kleine man of meid die breed lachend aan komt rennen en “mamaaaaaaaaa” roept!

Jij ziet het ook al voor je! Dus vraag vooral een vrijblijvende intake aan om samen te kijken hoe wij jouw Mommy Make-Over tot een compleet succes kunnen maken!

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag Gesloten
  donderdag 10:00–21:00
  vrijdag 09:00–18:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2023 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello