Tijdreizen: het kan! Femke’s tijdreis!

Wie wil er nou niet eens terug in de tijd gaan naar 10 jaar geleden?! Als mid-dertiger (dat hou ik mezelf in ieder geval voor) zou ik in ieder geval

Wie wil er nou niet eens terug in de tijd gaan naar 10 jaar geleden?!

Als mid-dertiger (dat hou ik mezelf in ieder geval voor) zou ik in ieder geval nog wel eens terug willen reizen naar mijn (oké dan) eind-twintiger jaren! Minder (lees: geen) zorgen, meer spontaniteit én een veel strakker koppie dat terugkijkt in de spiegel. 

Minder, om voor te, zorgen, daar doe ik helaas niet veel aan met een schat van een zoon, een huishouden én een mooie kliniek om voor te zorgen. Spontaniteit: daar heb ik gelukkig nóg een kind voor: ook wel genoemd: mijn man Ron! Die weigert (net als veel mannen) om op te groeien en zorgt nog regelmatig voor een moment van gekheid, spanning of plezier zoals dat in onze twintiger jaren normaal was!

Maar dat strakker koppie dat terug kijkt in de spiegel! Daar kan ik dus zelf wat aan doen: De Hifu behandeling met onze Ultraformer 3 in combinatie met mesotherapie behandeling zorgt er voor dat ik mezelf 10 jaar jonger in de spiegel aan kijk. 

Hoewel, door alle drukte bij mezelf en mijn collega’s kom ik er zelf natuurlijk veel te weinig aan toe om mezelf mee te nemen om die tijdreis, terwijl ook bij een Hifu behandeling de herhaling iedere keer zorgt voor weer een paar jaartjes terug in de tijd!

Hoe werkt die tijdreis van de hifu behandeling dan? De Ultraformer 3 die wij gebruiken maakt gebruik van de beste technologie om jouw huid zichzelf te laten herstellen: geluid! Alleen geluid dat wijzelf niet kunnen horen en heel gefocust in onze huid samen komt. Op alle punten waar het geluid samen wordt een onderhuis ‘prikje’ gezet. En dat ‘gaatje’ wordt door je eigen huid herstelt en verbetert. Zie het als spierpijn die er voor zorgt dat je spieren strakker en sterker worden. Zo werkt dat met onze huid ook, met als resultaat een strakkere, vollere huid, met minder rimpels en lijntjes. 

Zoals ik al zei, combineer ik de hifu behandeling graag met een mesotherapie behandeling om mijn huid nog beter doorvoed te krijgen en mijn huid nog meer te laten stralen. En wat zie ik dan: Mezelf! Maar dan 10 jaar geleden!

Voor de zekerheid, dit werkt natuurlijk op alle leeftijden. Over 10 jaar wil ik er natuurlijk nog steeds zo uitzien zoals ik er nu uit zie! (Zonder daar botox of fillers voor te hoeven gebruiken).

Wil jij ook op tijdreis: Maak een vrijblijvende intake-afspraak en we nemen je graag mee op reis!

Meer artikelen?

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten