Huidverstrakking:de Ultraformer III

Slappere huid op de wangen en kaken, oogleden die iets gaan hangen, het befaamde kippenhalsje of een slapper wordend decolleté, allemaal door de jaren en onze hormonen.

Snel een strakke huid

Die verslapping lossen we op met een HIFU (High Frequenty Ultrasound). De geluidsgolven dringen de huid binnen tot op de onderhuid laag, daar verwarmen ze puntsgewijs de onderhuid en/of vetlagen waardoor deze verstrakken. Het collageen en de elastine in jouw huid worden gestimuleerd en aangemaakt, waardoor je onderhuid meer volume krijgt.

Jouw opperhuid verstrakt mee, waardoor je een strakke, gladde huid hebt binnen een aantal maanden na de behandeling. En het mooie is,  je verlaat de kliniek zonder hersteltijd.

HIFU gezicht, hals, decolleté en armen

Ultraformer 3, voor het gezicht 4 koppen, werken op verschillende huidlagen waardoor je het beste resultaat bereikt. Ook de onderkin kan behandeld worden, hier wordt een extra kop gebruikt die reikt tot in het vet gedeelte waarna ook de andere koppen worden gebruikt om de huid te verstrakken.

Geen herstel, huid is alleen wat roder, mag daarna alles doen.
Afhankelijk van de huid en de wensen worden 1-3 behandelingen geadviseerd.

Even op een rijtje:

  • Collageen en elastine worden gestimuleerd
  • Onderhuid krijgt meer volume
  • Strakke en gladde huid
  • Geen hersteltijd nodig

Behandeling vanaf

Hifu ogen €200,-
Hifu wangen en kaaklijn €450,-
Hifu hals €495,-
Hifu hele gezicht €650,-

Hifu hals en wangen €1050,-
Hifu decollete €550,-

Behaalde resultaten

Slappe hals ultraformer hifi II voorSlappe hals ultraformer hifi II Na

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello