Huidverstrakking:de Ultraformer III

Slappere huid op de wangen en kaken, oogleden die iets gaan hangen, het befaamde kippenhalsje of een slapper wordend decolleté, allemaal door de jaren en onze hormonen.

Snel een strakke huid

Die verslapping lossen we op met een HIFU (High Frequenty Ultrasound). De geluidsgolven dringen de huid binnen tot op de onderhuid laag, daar verwarmen ze puntsgewijs de onderhuid en/of vetlagen waardoor deze verstrakken. Het collageen en de elastine in jouw huid worden gestimuleerd en aangemaakt, waardoor je onderhuid meer volume krijgt.

Jouw opperhuid verstrakt mee, waardoor je een strakke, gladde huid hebt binnen een aantal maanden na de behandeling. En het mooie is,  je verlaat de kliniek zonder hersteltijd.

HIFU gezicht, hals, decolleté en armen

Wij werken met de Ultraformer III, de Ferrari onder de HIFU apparaten. Wij gaan altijd voor het beste resultaat daarom bezitten wij alle koppen die in verschillende huidlagen worden ingezet. Wanneer er een vetlaagje onder zit behandelen wij deze ook met aparte koppen. Vervolgens worden daarna de koppen ingezet om de huid te verstrakken.

Na de behandeling vind er geen herstel plaats. De huid is alleen wat roder, dit duurt ongeveer 1 uur. Je mag na de behandeling alles weer doen.
Afhankelijk van de huid en de wensen worden 1-3 behandelingen geadviseerd.

Even op een rijtje:

  • Collageen en elastine worden gestimuleerd
  • Onderhuid krijgt meer volume
  • Strakke en gladde huid
  • Geen hersteltijd nodig

Behandeling vanaf

Hifu ogen €200,-
Hifu wangen en kaaklijn €450,-
Hifu hals €495,-
Hifu hele gezicht €650,-

Hifu hals en wangen €1050,-
Hifu decollete €550,-

Behaalde resultaten met de huidverstrakking behandeling

Slappe hals ultraformer hifi II voorSlappe hals ultraformer hifi II Na
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello