Hoe kom je van je onderkin af?

Op een dag ‘is ie er gewoon’, of heb je hem stiekem toch al een tijdje verbloemd door je echte kin iets meer omhoog te steken wanneer je in de spiegel keek? De onderkin, dat haatvolle stukje onder aan je kaak, los vel, of toch met wat nutteloos vet er in, hoe dan ook: no way dat die mag blijven zitten! 

Maar hoe behandel je zo een onderkin? Moet dat direct met een chirurgische onderkincorrectie?

Néé! Dat hoeft zeker niet zo een drastische onderkincorrectie te zijn. Je kunt je onderkin goed verminderen of zelfs verwijderen door een contour-verbeterende behandeling uit te laten voeren bij een gespecialiseerd huidtherapeut. 

Waardoor ontstaat een onderkin?

De onderkin is in feite een kleine opslag van vet onder aan je kaak. Hoewel het een natuurlijk verschijnsel is bij overgewicht, zelfs in lichte mate, kan het ook een erfelijke oorzaak hebben. Hierdoor ontstaat de onderkin alsnog vaak na de 20’er jaren. Door de opslag van het vet wordt de huid ook een beetje opgerekt, waardoor zich een soort ‘zakje’ vormt onder je kin. 

Je onderkin weghalen door middel van een behandeling?

Die onderkin kunnen we gelukkig goed behandelen met een HIFU-behandeling. Door hoogfrequente geluidsgolven die met onze Ultraformer III in je huid worden ‘geschoten’ wordt het vet in jouw onderkin zodanig verwarmd, dat het zichzelf vernietigt en jouw lichaam het afvoert als afvalstof. Dat is stap één, minder vet. Door diezelfde geluidsgolven iets oppervlakkiger af te stellen pakken we jouw huid zelf aan, die wordt daardoor verstrakt. 2 vliegen in 1 klap. 

Het resultaat: je onderkin is verwijderd of sterk verminderd en je huid is strak. Je ziet het resultaat vaak al deels direct na de behandeling, maar als je het een paar weken geeft zie het uiteindelijke resultaat. Zo zorgen wij dat we jou onderkin verwijderen, zónder operatie.

Heb je vragen, of ben je gewoon nieuwsgierig wat een huidverstrakking HIFU-behandeling nou precies inhoudt, neem dan vooral contact met ons op!

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello