Het geheim van de striae behandeling

Dat is natuurlijk het grootste geheim van Mommy Skincare Clinic! Femke Waelen (oprichter en eigenaresse) heeft met haar jaren ervaring als huidtherapeut én docent huidtherapie met veel verschillende methoden gewerkt om striae te behandelen of te verwijderen. Maar waarom dan een andere methode ontwikkelen? 

Het antwoord daarop is niet geheim: de bestaande methoden boden (en bieden) niet het resultaat dat Femke vereist voor de kwaliteit die Mommy Skincare Clinic biedt!

De onderliggende oorzaak: jouw striae is niet één probleem, maar een combinatie van drie problemen die zich in jouw huid voordoen. En dan ook nog eens in verschillende huidlagen! Als je dan maar één van die oorzaken van jouw striae aanpakt heb je wel ‘een’ resultaat, maar niet hét resultaat waar jij én wij op zitten te wachten! 

Laseren van striae

Veel klinieken, waaronder klinieken waar Femke haar ervaring op heeft gedaan, laseren striae om striae te behandelen. Een laser is in feite geconcentreerd licht, dat afhankelijk van de sterkte, dieper je huid binnen kan dringen. Het probleem daarmee is, dat het licht niet, in alle gevallen, door je opperhuid (epidermis) komt, waardoor laseren van striae maar één oorzaak van je striae kan behandelen. Afhankelijk van de laser verschilt het welk ‘probleem’ aangepakt wordt. 

Het behandelen van striae is complex

De oorzaak van striae is echter complexer en heeft meerdere oorzaken. Striae ontstaat namelijk in de dermis (de lederhuid) en het onderhuids weefsel. Daar zijn scheuren ontstaan door het ‘te ver’ oprekken van jouw huid tijdens een zwangerschap, het groeien van jouw borsten óf door het groeien van je spieren. Wanneer je die lagen niet herstelt, blijft je huid verslapt, wat op zich ook niet heel charmant is wanneer je aan het zwembad zit of op een terrasje met luchtige kleding. 

De unieke Mommy Skincare Clinic methode

Dé striae behandeling pakt dus ook die oorzaken aan. Femke heeft door gebruik te maken van verschillende technieken een behandeling ontwikkelt die niet alleen de opperhuid herstelt, maar ook de lagen daaronder, waardoor je een volledige behandeling van jouw striae krijgt! Verkleuring en verslapping worden gelijktijdig aangepakt! 

(En zullen we een geheim verklappen: daar gebruiken we niet eens een laser voor!)

Vraag een gratis intake aan

Ook jouw striae niet laten laseren maar laten behandelen met dé striae behandeling: vraag snel een gratis intake aan!

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag Gesloten
  donderdag 10:00–21:00
  vrijdag 09:00–18:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2023 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello