Borstlift zonder operatie

Zou je ook wel een borstlift willen? De vorm van borsten kan namelijk nog weleens veranderen in je leven. De pubertijd, zwangerschap, kilo’s aankomen of afvallen, het zijn allemaal factoren die de vorm van je borsten verandert. En wat we daarna zien? Juist, borstverslapping. 

We kunnen dit natuurlijk verbloemen door het dragen van een mooie push-up bh, maar het is ook wel heel fijn als we op een natuurlijke manier een borstlifting kunnen creëren. Daarom heeft Mommy Skincare Clinic een protocol ontwikkeld en zijn wij de enige kliniek in Nederland die deze behandeling uitvoert. 

Een natuurlijke borstlift, hoe werkt het?

De behandeling bestaat uit een HIFU behandeling. HIFU staat voor: high intensity focused ultrasound. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultrasound geluid. Omdat wij werken met maar liefst 4 koppen wordt er energie afgegeven in verschillende huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd en wordt de huid als reactie strakker. Het resultaat? Een natuurlijke borstlift!

Ben je benieuwd naar de behandeling? Op onze pagina over borstverstrakking zie je een korte film van de behandeling. Afhankelijk van de mate van borstverslapping zijn er 1-3 behandelingen nodig. Na de behandeling hoeft je huid niet te herstellen en kun je zo je bh weer in. Dat is fijn!

Borstvergroting crème

Wij zien borstverslapping vaak gepaard gaan met volume verlies. Daarom hebben wij in de kliniek een crème verkrijgbaar, de Mamofillin crème. Dit is een cosmetische crème welke het volume van de borsten vergroot en daarmee de elasticiteit van de borsten en het decolleté. De crème bevat Acetyl Hexapeptide-38, een specifieke peptide die de lokale vettoename en -opslag bewerkstelligt die de borsten steviger maakt.  Het eerste effect is na ongeveer 6 weken te zien en geeft een zogenaamd push-up effect. 

Borstlift fenegriek supplement

Om het verhaal compleet te maken bieden wij een borstlifting voedingssupplement aan. Deze is 100% natuurlijk waardoor de borsten nog wat voller worden. Het bevat onder andere Fenegriek extract. Fenegriek is een uniek inheems kruid ten oosten van de mediterrane kusten. Rijk in phyto-oestrogeen, fenegriek help de hormonale productie, en faciliteert de ontwikkeling van de borstklieren, deze worden groter waardoor je borsten nog wat voller worden.

Ben je op op zoek naar een behandeling om je borsten te liften na je zwangerschap of wil jij je borsten verstevigen? Vraag een gratis intake gesprek bij ons aan of kom langs.

 

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag Gesloten
  donderdag 10:00–21:00
  vrijdag 09:00–18:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2023 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello