Buikvet: -9, Jij: weer een dikke 10!

Thuiswerken, back-to-back teams-meetings, de snoep-/koekjes-/chipskast dichterbij dan de groentela, we kennen het! “Die broek is te heet gewassen”, “Zat dat truitje altijd al zo strak?” en “die knoop staat wel

Buikvet verminderen

Thuiswerken, back-to-back teams-meetings, de snoep-/koekjes-/chipskast dichterbij dan de groentela, we kennen het! “Die broek is te heet gewassen”, “Zat dat truitje altijd al zo strak?” en “die knoop staat wel erg op spanning”, ook dat kennen we!

Waardoor worden we dikker en komen we aan? 

Hoe komt het nou dat de één nul last heeft van extra kilo’s en de ander ze er aan ziet komen met alleen maar water drinken? Nou is dat ‘alleen maar water drinken’ natuurlijk niet helemaal waar. Vet zijn gewoon calorieën die opgeslagen worden, en water heeft geen calorieën. Maar dat even losgelaten.

De hoeveelheid vetcellen is deels genetisch bepaald (ja, het zit in de familie is daadwerkelijk waar) en deels door je opvoeding. Heb je in je jeugd veel meer calorieën binnen gekregen en was je toen dikker, dan heb je die vetcellen nog steeds. Opgebouwde vetcellen gaan niet van nature weer weg, ze gaan daarentegen wel leeg. Wanneer je minder calorieën inneemt dan je verbrandt, wordt het vet uit je vetcellen ingezet als energie, waardoor de vetcellen leeg blijven. Echter, zo snel het omgekeerde gebeurd, je neemt meer in dan je verbruikt, rekken die cellen weer op en vullen ze zich met vet. (In Jip en Janneke taal omschreven, het is natuurlijk iets complexer). 

Ga aan de slag met je voeding en start met sporten

Waar dat vet zich opslaat in je lichaam is een voorkeur van je eigen lichaam, daar heb je niks over te zeggen. Gaat het in je borsten of billen zitten: lucky you! Bij de meeste van ons gaat het op de heupen, in de lovehandles of op de buik zitten, daar zijn we er minder gelukkig mee! Sporten en diëten doen wonderen, maar laat je weer een steek vallen in je Spartaanse regime, zitten die vetjes er zo weer. 

Vet verminderen? Ga voor onze cryolipolyse behandeling!

Kunnen we dat vet (lees: vetcellen) ook definitief verwijderen? Jazeker! Met cryolipolyse bevriezen we jouw vetcellen tot –9 graden Celcius, op een geheel veilige methode. Je lichaam breekt dan zelf die vetcellen af, en als ze er niet meer zijn, dan kunnen ze zich natuurlijk ook niet meer vullen! Met 1, 2 of 3 behandelingen gaat je vet naar –9 en jij weer naar een dikke 10! Bekijk direct onze cryolipolyse behandeling.

Wist je dat je ook vet kan verliezen door het te bevriezen? Lees hier verder over cryolipolyse en hoe je huid weer strak kan krijgen zonder operatie.

Meer artikelen?

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten