In de lift naar boven: jouw borsten weer richting het penthouse: de borstlift!

Jouw borsten hangen misschien nog niet in ‘de kelder’, maar zoals ze vroeger, zonder ondersteuning, nagenoeg in het penthouse stonden, dat is het ook weer net niet.  De tijd, een

haaruitval na de winter

Jouw borsten hangen misschien nog niet in ‘de kelder’, maar zoals ze vroeger, zonder ondersteuning, nagenoeg in het penthouse stonden, dat is het ook weer net niet. 

De tijd, een zwangerschap, een dieet, wat de oorzaak ook is: onze borsten nemen alleen maar de lift naar beneden en zonder hulp, niet meer de lift naar boven. 

De borstlift is dat hulpmiddel dat we in kunnen zetten om jouw borsten weer richting het penthouse te liften!

Alternatief chirurgische borstlift: de non-invasieve borstlift

De borstlift is al lang ‘een ding’. Vanaf de jaren ’90 worden borsten al gelift middels chirurgische ingrepen. Een aardig ingrijpende behandeling die veel mensen niet zien zitten. Dan maar een tochtje naar Victoria’s Secret voor de ouderwetse ‘wonderbra’ uit de jaren ’00. Gelukkig is dat niet het enige alternatief voor een chirurgische borstlift. Want, je lichaam kan zichzelf prima herstellen, daar heeft het alleen een beetje extra stimulans voor nodig van buitenaf en dat is de non-invasieve (niet chirurgische) borstlift.

Natuurlijke borstlift door een HIFU-behandeling

Door gebruik te maken van een hifu behandeling op de bovenzijde van je borsten wordt de huid daar verstrakt. Door die verstrakking komen je borsten (en in het bijzonder je tepels) omhoog. Probeer het zelf maar eens: Leg je handen plat op de bovenkant van je borst (net onder je sleutelbeenderen) en trek de huid daar iets naar elkaar toe. Zie je wel! De borstlift! Maar de hifu zorgt er voor dat je niet hele dagen met jouw handen op je borsten hoeft te lopen, wel zo handig als je buiten de deur bent. Afhankelijk van jouw borsten en het aantal behandelingen kunnen je tepels 1 á 1,5 centimeter hoger uitkomen dan voor de behandelingen! Dat is toch een mooie lift!

Aanvullende borstformule van Nurin

Maar wil je dan echt terug naar de borsten die je had toen je begin 20 was? Dan kun je aanvullend op de borstlift onze borstformule van Nurin (Orthomoleculair farmaceut) gebruiken. Deze formule slik je bij je ontbijt en zorgt voor het stimuleren van jouw klierweefsel in de bovenzijde van jouw borst. Doordat die klieren gestimuleerd worden ‘vullen’ ze zich weer, zoals dat tijdens de pubertijd ook gebeurt. Het resultaat is tot wel één cupmaat borstgroei én een mooie aftekening van jouw borst in jouw decolleté. 

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Ook weer strakkere en vollere borsten dit voorjaar? Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende afspraak!  

Meer artikelen?

Contact opnemen

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Weet je het nog niet zeker?

"*" geeft vereiste velden aan

Waar ben je naar op zoek?
Gegevens

Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen

Onze kliniek is te vinden op Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam.

Maandag – woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 20:30

Vrijdag
09:00 – 17:00

Zaterdag – zondag
Gesloten