Pigmentatie:Diepe Peeling (TCA)

De zon kan heerlijk zijn behalve als we naarmate de jaren vorderen zien dat we pigmentvlekken krijgen. Ook hormonen (de pil of zwangerschap) zijn een grote boosdoener waardoor je melasma (oftewel zwangerschapsmasker) kunt krijgen. Wat de oorzaak ook is, die ‘vlekken’ in je gezicht en/of hals wil je niet meer zien.

Een vernieuwde huid

Door een diepe TCA-peeling uit te voeren laten we jouw huid zichzelf vernieuwen. De zuren in de peeling lossen je oude huid in feite een beetje op, waardoor je nieuwe huid naar de oppervlakte komt, met een mooie egale kleur.

Bijkomend effect is dat fijne lijntjes verminderen en de huid een betere structuur krijgt.

Met 1 of meerdere behandeling zorgen we voor een optimaal resultaat. Hou er wel rekening mee dat je een hersteltijd van een aantal dagen hebt waarbij je vervelt.

Even op een rijtje:

  • Vernieuwen van de huid
  • Verminderen van lijntjes
  • Verminderen van pigmentvlekken
  • Mooie en egale kleur
  • 1 tot meerdere behandelingen voor optimaal resultaat
  • Behandelingen zijn inclusief €150 aan producten

Behandeling vanaf

TCA Peeling 1 behandeling  €275,-
TCA Peeling 4 behandelingen  €895,-

Behaalde resultaten

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello