Contourverbetering:Behandeling vetvermindering

Cryolipolyse is een geijkte behandeling voor het verminderen van onderhuids vet in het lichaam. Met de Clatuu Alpha wordt de vetvermindering gerealiseerd door het bevriezen van de onderhuidse vetcellen. Nadat deze vetcellen zijn bevroren, ruimt het lichaam ze zelf op via het lymfesysteem.

Het effect is zodoende langdurig. De vetcellen die zijn verwijderd kunnen zich ook niet meer ‘vullen’, met als resultaat een blijvend slanker lichaam. Behandelbare zones zijn onder andere de buikregio, ‘love handles’ en bovenbenen.

Waarom een vetvermindering behandeling via Cryolipolyse?

De meeste mensen kennen zogenaamde ‘probleemzones’ in het lichaam, waar het vet niet kwijtgeraakt komt. Bekende gebieden zijn de onderbuik, de ‘love handles’ en de bovenbenen. Het opgehoopte vet wil daar moeilijk verdwijnen, zelfs met intensief lijnen en/of sporten.

De cryolipolyse biedt daarbij een zo gehete ‘non-invasie’ behandeling binnen vetvermindering. In tegenstelling tot een liposuctie blijft de huid intact, waardoor meerdere negatieve complicaties niet voorkomen bij cryolipolyse. De cryolipolyse is daarmee de veilige manier om vetvermindering te realiseren op lastige plekken op het lichaam. 

Hoe ziet een cryolipolyse behandeling er uit?

Onze specialist behandelt de individuele zone of zones gedurende één of meerdere behandelingen met de Clatuu Alpha. De Clatuu is op het moment de effectiefste en veiligste methode voor vetbevriezing. Gedurende de behandeling wordt een kopstuk geplaatst op de te behandelen zone, waarna in ongeveer 40 minuten het onderhuids vetweefsel wordt bevroren. Per behandeling kunnen 2 zones gelijk worden behandeld, waardoor minder behandelmomenten nodig zijn. 

Nadat de beschermende, met gel bedekte, doeken aangebracht worden op de huid, worden de kopstukken aangebracht. Deze zuigen zich door een vacuüm vast op de huid, waardoor het vet in de kop gezogen wordt. Daarna zorgt de koeling ervoor dat het onderhuidse vet tot -9° Celsius bevroren wordt binnen de tijdspanne van 40 minuten. Na de vetbevriezing behandeling wordt door de specialist de huid gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren en het vet los te maken, wat gezamenlijk zorgt voor een nog beter resultaat.

Welke lichaamsdelen kunnen worden behandeld voor vetvermindering?

In de basis kunnen alle lichaamsdelen met onderhuids vet behandeld worden met een cyro lipolyse behandeling. Veel voorkomende gebieden zijn de (onder)buik, de onderrug (love handles), bovenbenen (binnen en buitenkant) en bovenarmen/schouders. Onze specialisten nemen per zone met u door welke mogelijkheden er zijn.  

Voorbereiding en nazorg

Voor de behandeling hoeft u als cliënt niets te doen, wij zorgen dat alles op en top in orde is voor dat u bij ons in de comfortabele behandelbank plaats neemt. 

Na de behandeling gaat uw lichaam aan de slag. De vetcellen worden door uw lymfesysteem afgevoerd en zullen uiteindelijk met de ontlasting uit uw lichaam worden gevoerd. Hierbij kan het voorkomen dat de ontlasting een periode iets slijmeriger is. Tevens kunnen de voor vetvermindering behandelde zones beurs aanvoelen gedurende een aantal dagen na de behandeling, te vergelijken met lichte spierpijn. Het met vetbevriezing behandelde gebied is ongeveer een week gevoelloos, doordat de zenuwen verdoofd zijn. Dat verdwijnt echter volledig binnen 2 weken. 

De avond na de cryolipolyse kunt u het gebied nogmaals masseren om de doorbloeding te stimuleren. Dit zorgt voor aanvullende effectiviteit van de behandeling.  

Nadat u de kliniek verlaten heeft, zijn er geen beperkingen aan wat u wel en niet kan doen. Het wordt wel geadviseerd om in de eerste 24 uur na de cryolipolyse minimaal 30 minuten actief te bewegen. 

Vetvermindering bij vrouwen

Vrouwen hebben hun eigen specifieke ‘probleemlocaties’ met betrekking tot de opslag van vet. De heupen, delen van de buik, maar ook de bh-randjes zijn gebieden die bij vrouwen voor vetvermindering in aanmerking komen. Maar ook onderarmen, en de binnenkant van de bovenbenen zijn veelvoorkomende gebieden die behandeld worden om vet te bevriezen middels de cryolipolyse.

Vetvermindering bij mannen

Mannen kennen hun eigen zones waar vetvermindering wenselijk is. De onderbuik, het zogenaamde bierbuikje, de flanken (love-handles) en binnenzijde bovenbenen zijn locaties waar veelal gebruik gemaakt wordt van vetbevriezing. Deze locaties zijn qua vetvermindering lastig te bereiken door lijnen of trainen. De cryolipolyse is juist daar bijzonder effectief, waardoor het vet daar verdwijnt.

Resultaten vetvermindering met Cryolipolyse

De resultaten van vetvermindering via cryolipolyse spreken voor zich. Het lichaam krijgt na enkele weken al meer vorm, waarna 12 weken de eerste volle resultaten zichtbaar zijn. Na enkele behandelingen zal, afhankelijk van de startsituatie, het onderhuids vet nagenoeg verdwenen zijn. Onderstaande voor en na foto’s van vetvermindering door cryolipolyse.

Vetvermindering in Amsterdam

Maak een afspraak of vrijblijvende intake voor cryolipolyse te Amsterdam IJburg.

Even op een rijtje:

 • Verminderen van vetweefsel
 • Strakke huid
 • Body-shaping

Tarieven

1 behandeling met 2 koppen €420
2 behandelingen met 2 koppen  €800
3 behandelingen met 2 koppen  €1150

Actie

Vetvermindering van 2 locaties (2 koppen) tijdelijk van €420,- naar €340,-

Behaalde resultaten met de vetbevriezing behandeling

contourverbetering ultraformer strakkere huid voor behandelingcontourverbetering ultraformer strakkere huid na behandeling
contourverbetering ultraformer hifu behandeling voor fotocontourverbetering ultraformer hifu behandeling na foto

Contour verbetering

Ondertussen al 3 behandelingen gehad voor haar-mesotherapie, super blij mee met het resultaat. Me haar was echt heel slecht aan toe en veel haaruitval maar het voelt nu al een stuk gladder, heb me glans weer terug en ook veel minder last van haar uitval. Echt een topperrr!!!!
Kim Dang
Kim Dang
09:54 30 Aug 19
Drie weken na mijn bevalling ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn zwangerschaps striae. Gelukkig was Femke daar! Ik heb nu 3 behandelingen gehad en het is enorm verbeterd. Ik had nooit gedacht dat ik weer in bikini zou durven!
Joska Bouter
Joska Bouter
05:40 09 Aug 19
Uitstekende behandeling en advies. Raad ik zeker iedereen aan.
Jobje De Groot
Jobje De Groot
14:06 10 Jul 19
Super ervaring! Ik zat al een tijdje met huidverslapping in mijn gezicht en hals. Door de HiFu behandeling heb ik een top resultaat gehaald. Mijn hals is veel strakker en mijn wangen hebben weer het volume dat ik jaren geleden had. Daarnaast is Femke een leuke en professionele meid, die mij, ondanks mijn lichte angst, heel zorgvuldig door de behandeling geholpen heeft.
Ria Van De Port
Ria Van De Port
11:48 14 Jun 19
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Femke Waelen. Zij is niet alleen een deskundige huidtherapeut maar ook een fijne dame die echt luistert naar mijn wensen. Zodoende heb ik een huid behandeling gehad voor mijn huidverslapping en een peeling om ook mijn structuur en pigmentvlekjes aan te pakken. En dat in 1 behandeling. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat maar ook op de manier waarop Femke mij geholpen heeft!
Helma Straatmans
Helma Straatmans
19:39 20 Apr 19
Een bevalling / hormonen hebben bij mij een redelijke impact op mijn huid gehad. Mijn huid was onrustig, slap en gevoelig. Door de behandeling die ik bij Mommy Skincare Clinic heb gehad begint mijn huid weer te stralen en gezond te worden. Daar gaat het natuurlijk om. De natuurlijke manier geeft een fantastisch resultaat. Echt een aanrader voor iedereen. Daarnaast is Femke een professional en een ontzettende lieve dame!
Yvonne van Beers
Yvonne van Beers
08:24 10 Apr 19
Femke Waelen's nieuwe Mommy Skincare Clinic is gesitueerd in een niet groot maar sfeervol ingericht pandje op IJburg, op de begane grond. Vanaf de voordeur kijk je uit over het water van de IJburgbaai. Femke zelf is ook niet groot, maar charismatisch, met een innemende lach en grote blauwe ogen. Vakkundig en met niet aflatend enthousiasme leidt ze je door het beoogde behandeltraject: je voelt je van de first handshake tot de navragen echt op je gemak. Van tevoren bespreekt Femke alles met je, en hierbij vertelt ze gewoon wat haalbaar en niet haalbaar is. Het resultaat van de (meso en UL) behandelingen liet zich bovendien eerder zien dan verwacht. Dus, ben je van plan om een huidtherapie als ULtherapie, Mesotherapie, een laser of aanverwante of schoonheidsbehandeling te ondergaan: Mommy Skincare Clinic is een aanrader - ook als je een man bent (zoals ik), laat je door de naam niet misleiden, je zit er goed.
Peter Koppers
Peter Koppers
11:25 02 Feb 19

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ +31 (0)85 0604349
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag Gesloten
  donderdag 10:00–21:00
  vrijdag 09:00–18:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2021 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello