Contourverbetering:Hifu

Een dubbele onderkin, een vetrandje na de zwangerschap of lichte ‘flubber’ op de armen. Contourverlies komt in vele vormen, maar geen daarvan is sierlijk.

Een strakkere huid binnen no time

Hoewel we geen grote lagen vet weg kunnen halen, kunnen we wel, door gebruik te maken van geluidsgolven (HIFU), contourverbetering realiseren. De golven verhitten de vetcellen waardoor deze afsterven en door het lichaam afgevoerd worden. Door een andere instelling (bekijk ook: huidverslapping) zorgen we dat de onderhuid zelf verstrakt, met als gecombineerd resultaat een mooie contour met een strakke huid.  

Veel door ons behandelde uitdagingen zijn:

  • Onderkin;
  • Buikrandje;
  • Onderarmen.

Contourverbetering

Doormiddel van hifi wordt niet alleen het laatste vet laagje aangepakt maar ook de huid wordt verstrakt. Zonder het een heeft het ander geen zin. Veel koppen gewerkt. Afhankelijk van de grote van het gebied duurt de behandeling een half uur tot 1,5 uur.

Geen herstel, huid is alleen wat roder, mag daarna alles doen.
Afhankelijk van de huid en de wensen worden 2-3 behandelingen geadviseerd.

Even op een rijtje:

  • Verminderen van vetweefsel
  • Strakke huid
  • Body-shaping

Behandeling vanaf

200,00

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello