Huidverbetering door verschillende soorten peelings

Een peeling is de mooiste manier om een nieuwe huid te krijgen. Heb jij last van pigmentvlekken door de zon, zwangerschapsmasker, acné, acné littekens of een oudere huid met rimpels. Bij Mommy Skincare Clinic behandelen we huid door middel van verschillende soorten peelings. 

Door met veel verschillende peelingen te werken kunnen wij bovenstaande indicaties heel goed behandelen.  De behandeling van een TCA peeling hebben wij opgenomen en kan je hier bekijken: 

 

Het behandelen van huid door middel van peeling

 

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken behandelen wij met een TCA-peeling. De peeling zorgt in de eerste 4 dagen ervoor dat je pigment tijdelijk donkerder is. Wanneer jouw huid op dag 4 gaat schilferen dan verdwijnen jouw pigmentvlekken (zo goed als) helemaal tijdens de vervelling. De vervelling duurt ongeveer 2 dagen en  dan is jouw nieuwe huid al te bewonderen. 

Kosten gezicht 175,-

Peeling pigmentvlekken voorPeeling pigmentvlekken na

 

Rimpels

Rimpels pakken wij diep aan met onze Fenol peeling. Dit is een diepe peeling en vervaagt diepe rimpels en verbeterd sterk de structuur van de huid.  Het herstel is ongeveer 8-10 dagen. Waarbij je huid heel blijft (in tegenstelling tot een laser). Je huid gaat wel vervellen en is de eerste dagen wat opgezwollen en rood. 

Kosten gezicht 495,-

Peeling rimpels voor

 

Acne littekens

Acne littekens zijn niet sierend. Daarom behandelingen wij deze intensief in 1 behandeling met microneedling en een TCA peeling. Microneedling zorgt voor hele kleine gaatjes waardoor er een wondgenezingsproces plaatsvind waardoor collageen en elastine gevormd wordt. Ook is de absorptie van de TCA nog beter, waardoor deze nog dieper in de huid kan doordringen. Het resultaat is minder diepe littekens en een nieuwe egale huid. 

Wist je al dat de zorgverzekering deze kosten in je aanvullende verzekering vergoed? 

Kosten gezicht 225,-

 

Acne

Acne ontstaat door de propioni bacterie en veroorzaakt puistjes. Salicylzuur dood deze bacterie waardoor acne nauwelijks meer terug komt. Jouw huid wordt eerst gereinigd, daarna worden alle puisjes, mee-eters en alle andere onzuiverheden verwijderd. Vervolgens vind de salicylzuur peeling plaats en wordt je huid verwend met een herstellende crème. 

Wist je al dat de zorgverzekering de kosten voor een acne behandeling in je aanvullende verzekering vergoed? 

Kosten gezicht 125,-

Acne peeling voor en na

 

Mommy Skincare Clinic

Maak een kosteloze afspraak voor een intake zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. 

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello