Een ‘natuurlijke’ facelift zonder operatie

Barbies, wie had ze vroeger niet? Als je vroeger met deze poppen werd vergeleken, voldeed je aan het ‘perfecte plaatje’. Tegenwoordig wil je je niet identificeren met een pop die van plastic is. We willen onze natuurlijke schoonheid behouden en daar doen we bij Mommy Skincare Clinic alles aan, aangezien onze behandelingen 100% natuurlijk zijn. Geen botox of operaties, maar wel een mooie, gladde en gezonde huid.

Wil je weten hoe je wij een facelift zonder operatie kunnen uitvoeren en welke manieren er zijn om de huid te verstrakken zonder chirurgie? Lees dan hieronder meer over onze natuurlijke huidbehandelingen.

HIFU behandeling

Wanneer we ouder worden, ontkomen we niet aan rimpels en huidverslapping. In ons gezicht, maar ook de huid van onze armen of buik kan verslappen.

Om huidverslapping tegen te gaan, zetten we onze Ultraformer III in. Dit is een HIFU apparaat wat staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het is een niet-chirurgische behandeling met een langdurige, liftende en verstrakkende werking van de huid. Het verwarmt de huid in verschillende lagen, waardoor zo het collageen gestimuleerd wordt en de huid verstrakt.

Hyaluron pen behandeling

Vind je jouw neus-/lippenlijn of fronsrimpels te aanwezig? Dan kunnen we dit behandelen met de hyaluron pen. In plaats van botox waardoor je mimiek verandert, gebruiken we hyaleronzuur; een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat deze lijnen minder diep worden. Hierdoor bereik je met een lichaamseigen stof hetzelfde als met botox.

Versteviging van de huid door mesotherapie

Zo creëren we ook een natuurlijk effect middels onze mesotherapie behandeling. Met mesotherapie brengen wij 100% natuurlijke vitamines, mineralen en ook hyaleronzuur in de huid aan en geven wij deze een natuurlijke boost. Naast deze boost zorgt het ook voor een versteviging van de huid.

Dus wil je geen ‘plastic fantastic’ maar wel een verzorgde, strakke en stralende huid, dan kan dat door middel van deze behandelingen. Zien we jou binnenkort bij onze kliniek?

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Mommy Skincare Clinic

Pampuslaan 114
1087 LA Amsterdam
✆ +31 (0)85 0604349
✉ info@mommyskincareclinic.nl

Openingstijden:

zondag Gesloten
maandag 09:00–18:00
dinsdag 09:00–18:00
woensdag Gesloten
donderdag 10:00–21:00
vrijdag 09:00–18:00
zaterdag Gesloten
Bel ons Contact
© 2020 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello