Facelift zonder operatie?

Tijden van botox en plastic zijn tegenwoordig wel passé. We willen onze natuurlijke schoonheid behouden en daar doen we bij Mommy Skincare Clinic alles aan. Al onze behandelingen zijn namelijk 100% natuurlijk! We doen niet aan snijden of operaties. Wil je weten hoe je een facelift zonder snijden of operatie uitvoeren? Lees dan verder en ontdek hoe jij een strakker gezicht zonder operatie kunt krijgen.  

HIFU behandeling

Wanneer we ouder worden, ontkomen we niet aan rimpels en huidverslapping. In ons gezicht, maar ook de huid van onze armen of buik kan verslappen. Om huidverslapping tegen te gaan, zetten we onze Ultraformer III in. Dit is een HIFU apparaat wat staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het is een manier om een facelift zonder operatie te doen met een langdurige, liftende en verstrakkende werking van de huid. Het verwarmt de huid in de verschillende lagen, waardoor het collageen gestimuleerd wordt en de huid verstrakt.

Natuurlijke facelift met hyaluron

Vind je jouw neus-/lippenlijn of fronsrimpels te aanwezig? Dan kunnen we dit behandelen met een hyaluron pen. In plaats van botox waardoor je mimiek verandert, gebruiken we een hyaluron filler; een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat deze lijntjes minder diep worden. Met hyaluron bereik je hetzelfde effect als met botox, maar dan met een lichaamseigen stof en een natuurlijker eindresultaat. 

Mesotherapie voor een stevige huid

We creëren ook een natuurlijk effect middels onze mesotherapie behandeling. Met mesotherapie brengen wij 100% natuurlijke vitamines, mineralen en ook hyaleronzuur in de huid aan en geven wij deze een natuurlijke boost. Naast deze boost zorgt het ook voor een versteviging van de huid.

Dus wil je geen plastic fantastic’ maar wel een verzorgde, strakke en stralende huid, dan kan dat door middel van deze behandelingen. Zien we jou binnenkort bij onze kliniek? Vraag hier een gratis intake aan!

Deel dit artikel:

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

  Mommy Skincare Clinic

  Emmy Andriessestraat 504
  1087 NE Amsterdam
  ✆ 020-2101835
  ✉ info@mommyskincareclinic.nl

  Openingstijden:

  zondag Gesloten
  maandag 09:00–18:00
  dinsdag 09:00–18:00
  woensdag 09:00-18:00
  donderdag 09:00–20:30
  vrijdag 09:00–17:00
  zaterdag Gesloten
  Bel ons Contact
  © 2024 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello