Borstverslapping:de Ultraformer III

Met stip op nummer 1 bij vrouwen als klacht na de zwangerschap: borstverslapping. Waar je voor de zwangerschap nog mooie strakke borsten had en in de zwangerschap je man’s grootste droom, hangen ze na de zwangerschap of het leven zelf er uitgezogen is.

Borsten op een natuurlijke manier gelift

Je bent niet alleen, en gelukkig is er een oplossing: de HIFU (High Frequentie Ultrasound). Door de geluidsgolven van de ultrasound worden verschillende lagen in jouw huid verwarmd. Deze verwarming zorgt ervoor dat die lagen samentrekken en daardoor verstrakken. Met die verstrakking worden jouw borsten op een natuurlijke manier gelift.

Daarnaast krijg je van ons altijd gratis de mamofillin breastmilk mee, welke zorgt voor een volume-boost voor je borsten.

Samen zorgen we weer voor een buste waar je trots op bent!

HIFU borstverslapping

Hier zet ik de HIFU (High Frequentie Ultrasound) in op de bovenkant van de borsten. De geluidsgolven van de ultrasound verwarmen verschillende lagen in de huid, waardoor de lagen samentrekken en verstrakken.

De verstrakking zorgt voor een natuurlijke lifting. In combinatie met een speciale crème en voedingssupplementen worden de borsten ook weer iets voller en steviger. Met deze behandeling is bij iedereen verbetering mogelijk, maar het is geen operatie. Verwacht dus niet dat je van theezakjes naar volle, grotere borsten gaat.

Geen herstel nodig, huid is wat roder, kunt alles na de behandeling doen, ook in de zon.

Even op een rijtje:

  • Verstrakking van de borsten
  • Natuurlijk gelift
  • Geen hersteltijd
  • Gratis mamofillin cream mee

Behandeling vanaf

595,00

Behandeling borstverslapping

We komen graag met je in contact om je verder te helpen!

Wij maken graag contact, op een persoonlijk niveau. Dat begint hopelijk al hier bij ons op de site, en eindigt pas weer als jij optimaal straalt.

Vragen over onze behandelingen en wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen graag! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en/of jouw gratis intake in plannen op onze kliniek in IJburg Amsterdam.

Volgende vraag (1/4)

Bel ons Contact
© 2019 Mommy Skincare Clinic. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Bureau Whello